U radijskom eteru i na digitalnim glazbenim platformama  

NOVA PJESMA Denis Goldin predstavio video za "Last Goodbye"

Spot je početkom godine snimljen u Istri

Radnja spota "Last Goodbye" prikazuje ljubavni par, koji glume Denis Goldin i Chiara Pisak, a koji uživa u zadnjim trenucima veze * U timu koji je sudjelovao u nastajanju spota bili su Mladen Đaković – Mlaggio (režija i kamera), Diego Martinčić (dron), Antonela Gregorović (styling) i Nenad Goldin (odabir lokacija)

Nakon što je krajem prethodne godine predstavio dance/pop singl "Last Goodbye", na kojem je ponovno ostvario suradnju s američkim pjevačem i tekstopiscem Robom Hazenom, pulski DJ i producent Denis Goldin za navedenu je pjesmu predstavio i službeni videospot (https://denisgoldin.lnk.to/LastGoodbyeVideo).

Radnja spota pjesme "Last Goodbye" prikazuje ljubavni par koji glume Denis Goldin i Chiara Pisak, a koji uživa u zadnjim trenucima veze, a tom pričom prati i samu poruku koja se skriva u tekstu – treba prepoznati kad svemu dođe kraj i jednostavno krenuti dalje.

"Ovo je drugi put da snimam spot u kojem glumim neku ulogu. Kod samog snimanja nije nedostajalo smijeha i zabave, čak i kad smo morali biti najozbiljniji. Chiara već ima iskustva u glumačkim vodama pa je čitav proces nastajanja spota bio opušten i zabavan", rekao je Goldin.

Video za pjesmu početkom je godine snimljen u Istri, a među lokacijama nalaze se obala Marlera u Općini Ližnjan te Rovinj. U timu koji je sudjelovao u nastajanju spota bili su Mladen Đaković – Mlaggio (režija i kamera), Diego Martinčić (dron), Antonela Gregorović (styling) i Nenad Goldin (odabir lokacija).

Kao DJ i producentsko ime Denis Goldin je dio domaće i europske scene više od desetljeća. Njegovi singlovi i remiksevi dosegnuli su ljestvice radijskih postaja diljem svijeta, svoj put su našli do Beatport i Traxsource chartova, singl "Heartbeat" uvršten je na cijenjenu kompilaciju "Hit Mania Spring 2017". Nastupio je na Ultra Europe, Sea Star i Adria Summer festivalima, a njegovu produkciju u svojim su setovima podržala i svjetska DJ/producentska imena, kao što su Nicky Romero, Don Diablo, Gabry Ponte, DubVision, Cristian Marchi...

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remikseva HR Top 40 singlova raznih glazbenih imena – novo glazbeno ruho dao je pjesmama "Zaljubila sam se" Detoura, "Sve istine i laži" Ivane Kindl, "Mijenja se vrijeme" Nine Badrić, "Tišina" Marka Tolje, "Tvoj lik" Marina Jurića-Čivre...

Goldin je i profesor francuskog roga u glazbenoj školi u Puli. Glazbenu izobrazbu započeo je u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, zatim je u Glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu maturirao instrumentalni smjer francuski rog, da bi na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu 2005. godine diplomirao francuski rog.

Singl "Last Goodbye" dostupan je u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi – u Hrvatskoj su to Deezer, Google Play i YouTube Music.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum