FILMSKE USPJEŠNICE

Nakon Pule i Nacionalnog parka Krka na jugu Hrvatske SAM SA SVIMA HAUSER IZ DUBROVNIKA

| Autor: L. BAGAR

U sklopu posebne serije koncerata "Alone, Together", Stjepan Hauser je svojim obožavateljima pripremio izvedbe njemu najdražih skladbi iz filmova i serija

Nakon što nas je Hauser oduševio solo koncertnim nastupima bez publike održanima u pulskoj Areni i Nacionalnom parku Krka, preksinoć je to opet učinio nastupom iz Dubrovnika. U sklopu posebne serije koncerata "Alone, Together", Hauser je svojim obožavateljima pripremio izvedbe njemu najdražih skladbi iz filmova i serija.

"Kad sam posjećivao neke od zadivljujućih lokacija za 'Alone, Together' seriju koncerata, morao sam u to uključiti i jednu od najpoznatijih svjetskih lokacija – Dubrovnik. Ovaj predivan grad, s jedinstvenom lokacijom i zadivljujućom arhitekturom, bio je oblikovan raznim događajima kroz povijest, i odabran je za jednu od lokacija za snimanje jedne od najpopularnijih serija svih vremena

'Game of Thrones'. Očito je da sam morao i tu glazbenu temu uključiti u set listu zajedno s drugim skladbama koje odgovaraju senzibilitetu lokacije", rekao je Hauser.

Podsjetimo se, Hauser je u veljači objavio prvi, hvaljeni solo album klasične glazbe "Classic". Što se filmske glazbe tiče, 2CELLOS su 2017. objavili album "Score" na kojem su obradili poznate hitove iz filmova.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of