PARTY BREND BSH FESTIVAL

Najavljen prvi spektakl elektronske glazbe u vinkuranskom kamenolomu. Poznate zvijezde večeri

"Prvo izdanje ovog za Cave Romane, novog glazbenog događaja donosi neke od najpoznatijih svjetskih DJ zvijezda poput DJ Jorisa Voorna, dok će sve dodatno biti "začinjeno" 3D mapingom koji će se, također, po prvi puta dogoditi na toj lokaciji", rekao je Drago Vukelić iz BSH Eventsa

| Autor: Lara BAGAR
Cave Romane

Cave Romane


Atraktivna lokacija rimskog kamenoloma u Vinkuranu 12. kolovoza će po prvi puta ugostiti elektronski događaj popularni hrvatski party brend BSH Events, najavljeno je na tiskovnoj konferenciji na samoj lokaciji događaja u kamenolomu Cave Romane.

BSH tim iza kojeg stoji više od 40 glazbenih događaja diljem Hrvatske na kojima je na brojnim poznatim kulturnim i povijesnim lokacijama do sada plesalo više od 100 tisuća gostiju iz cijelog svijeta za ovu posebnu priliku priprema i poseban party spektakl, najavljeno je na tiskovnoj konferenciji. "Prvo izdanje ovog za Cave Romane, novog glazbenog događaja donosi neke od najpoznatijih svjetskih DJ zvijezda poput DJ Jorisa Voorna, dok će sve dodatno biti "začinjeno" 3D mapingom koji će se prvi put dogoditi na toj lokaciji", rekao je Drago Vukelić iz BSH Eventsa. Pritom je istaknuo zadovoljstvo konačnom realizacijom projekta koji je bio onemogućen zbog pandemije, a sam bi događaj, prema riječima organizatora, mogao prerasti u dugoročni projekt.MEDULIN,19 07 2022,VINKURAN KAMENOLOM,  CAVE ROMANE,PRESSICA BSH  Snimio Danilo MEMEDOVIC

Organizatori planiraju oko 1500-2000 posjetitelja pretežno iz Austrije, Slovenije i Italije, a računaju i na posjetitelje iz Velike Britanije koji su prepoznali BSH evente te ih rado posjećuju, dok će avio povezanost Pule sa London, svakako pridonijeti tome, rekao je Vukelić.

" Do sada je u ovom prostoru uvijek izvođena klasična i zabavna glazba te se radujemo novom iskustvu u vidu elektronske glazbe", istaknuo je Ivan Kirac, načelnik Medulina te izrazio zadovoljstvo što je takav organizacijski brend poput BSH festivala prepoznao destinacinju i specifičnu pozornicu vinkuranskog kamenoloma.

Ulaznice se mogu nabaviti preko sustava entrio.hr. Cijena je 75 kuna, 120 kuna za VIP i 220 kuna za back stage , međutim, organizator je upozorio, kao će se datum događaja približavati tako će i cijena ulaznica rasti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of