UŽIVO ONLINE KONCERT

NA TAJNOJ LOKACIJI Tamara Obrovac i Kruno Levačić danas u 18 sati na ova dva linka

| Autor: Tea TIDIĆ
(snimio Danilo Memedović)

(snimio Danilo Memedović)


Svoj treći od planirana četiri livestream koncerata na tajnim istarskim lokacijama Tamara Obrovac održat će danas na jednoj predivnoj lokaciji sa svojim dugogodišnjim suradnikom, bubnjarom Krunom Levačićem, uz online prijenos na njenom Facebook i YouTube kanalu.

Prijenos audio i video koncerta možete pratiti od 18 sati na ova dva linka:

FB: https://www.facebook.com/tamara.obrovac/posts/394410841976894

YOUTUBE: https://youtu.be/lX9ZbYzpfm8

- Posebno se veselim "primordijalnom" spoju bubnjeva i glasa i stvaranju novih zvukova s mojim najvjernijim suradnikom Krunom Levačićem, nevjerojatno ingenioznim glazbenikom uz kojega sam glazbeno odrastala i napravila prve korake u svijetu jazza i improvizirane glazbe, i koji od samih početaka svira u svim mojim ansamblima i sudjeluje na svim CD-ima, kaže uoči koncerta Tamara Obrovac, nakon čijeg će početka gledatelji moći saznati o kojoj je lokaciji riječ.

Dosad je u sklopu projekta pod nazivom "Transhistria deconstructed" Tamara nastupila 7. ožujka ove godine na Placi u Savičenti s kontrabasistom Žigom Golobom, a u premijernom duet izdanju 31. listopada prošle godine ispred crkvice Sv. Roka u Draguću s harmonikašem Faustom Beccalossijem.

Koncert će trajati u već ustaljenoj formi 45 minuta, za kojih će ovaj duet pojedine Tamarine skladbe povezati s otvorenim improvizacijama inspiriranim mjestom koje ih okružuje. Koncert se održava pod duhovitim naslovom "Najzločestiji smo od sve djece". I ovaj će put je za video zadužena ekipa iz MedVid produkcije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini