PULA

Letu Štuke uveseljavaju publiku "Paranojom"  

| Autor: M. RADIĆ

Letu Štuke odlučili su pod zajedničkim nazivom "Antena iz karantene" svojim starim pjesmama udahnuti novi život zanimljivim video spotovima nastalim u doba samoizolacije.

- U vrijeme pandemije i karantene imamo potrebu komunicirati s našim fanovima. Zato puštamo antene koje će vam emitirati neke stare pjesme s novim video brojevima. Zamislimo se nad svijetom i samim sobom, a zatim se okrenimo životu i njegovoj suštini. Sve prolazi, proći će i pandemija. Čuvajmo sebe i druge. Budimo odgovorni, ističe Dino Šaran.

Prvi singl iz "Antene iz karantene" je "A kad boli", s albuma "Brojevi računa" iz 2011., objavljen je 14. ožujka, a na Svjetski dan šale, 1. travnja, na red je došla pjesma "Paranoja" iz davne 2008. koju objavljuju kao službeni singl s popratnim video spotom.

"Paranoja" je objavljena na albumu "Proteini i ugljikohidrati" i prati je smiješni, animirani, popratni video broj koji su prigodno odlučili objaviti na 1. april.

"'Paranoja' je satirični song i ima namjeru svojim sadržajem i popratnim videom uveseliti i nasmijati publiku u ovim teškim danima. Od tuda i ideja da dan objavljivanja bude međunarodni Dan šale", rekao je Šaran, a on i autor spota Johna Doe već pripremaju nove video uratke.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom