VEČERAS

KUPALIŠTE MORNAR POSTAJE PLESNI PODIJ: MAD x Paula Tape

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Paula Tape

Paula Tape


Plaža Mornar, omiljeno kupalište brojnih Puležana ovog će četvrtka postati veliki plesni podij uz probranu selekciju izvođača. Riječ je o jedinstvenom glazbenom događaju u organizaciji pulskog elektronskog kolektiva Music After Dinner (MAD) koji ovom prilikom na popularno kupalište dovodi čileansku DJ-icu i producenticu Paulu Tape.

Njezin energičan i eklektičan zvuk odražava se u vlastitoj produkciji pjesama, a značajan uspjeh i prepoznatljivost ove umjetnice potvrđuje i niz nastupa na prestižnim svjetskim i europskim festivalima. Glazbenu je karijeru započela svirajući bubnjeve za lokalne čileanske indie-electro bendove, a da i dalje gaji strast prema poliritmičnim zvukovima dokazuju njezini setovi koji nerijetko sadrže udaraljke. Uz egzotične zvukove, u njenim se setovima često preklapaju i italo disco žanr i synth house, a kako je izjavila u jednom intervju, važno joj je da u kombinaciji različitih stilova i žanrova ne nedostaje groovea i soula.

Domaćini večeri su članovi lokalnog MAD kolektiva - Planet I (Iskren Jovandić), Laseech (Andrej Lasić) i Damian (Damijan Manojlovski), a na glazbenom putovanju pridružit će im se i pulska DJ-ica Minolta (Marina Štefančić).

Početak događaja zakazan je za 22 sata, a ulaznice su dostupne po cijeni od 120 kuna u pulskoj galeriji Cvajner, online putem Core Event sustava ili na ulazu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater