NAJAVIO SPEKTAKL

KONCERT PETRA GRAŠE VEČERAS U ARENI

| Autor: Mladen RADIĆ
Petar Grasxo

Petar Grasxo


Još jedno veliko domaće ime nastupit će večeras u pulskoj Areni u 21.30 kada će održati veliki koncert. Prije šest godina prvi je put nastupio u ovom prostoru i kada je najavljen večerašnji koncert Grašo nije skrivao zadovoljstvo.

"Ja sam uistinu ostvario svoj san kad sam prije gotovo šest godina prvi put nastupio u pulskom amfiteatru prema kojem imam veliko strahopoštovanje. Pulska arena uistinu ima posebnu čar i jako se radujem da ću taj val dobrih emocija pod vedrim nebom doživjeti opet" nada se Grašo i za večeras najavljuje spektakl te će publika opet moći uživati u hitovima kao što su "Ako te pitaju", "92", "Uvik isti", "Ko nam brani" i drugim. Koncert je nastavak velike turneje nakon rasprodanih arena u Zagrebu i Splitu. Grašo je na sceni skoro tri desetljeća, a osvojio je i Cesaricu za hit godine za pjesmu "Jel' ti reka 'ko?". I dalje uspješno surađuje s Tončijem Huljićem i njegovom grupom Madre Badessa s kojom je snimio hit "Inamorana".

Grašo je prodao više od 250 tisuća albuma, izveo više od 1200 koncerata, provevši pritom skoro tri tisuće sati na pozornici.

"Koncert u Areni ili bilo koji moj koncert je pripremljen da bude kako treba. Kada dođeš na binu onda si jedan general, a kada iza sebe imaš vojsku onda je lako voditi 'bitke'", ispričao nam je Grašo prije svog prvog koncerta u Areni 2016.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini