U OPATIJI

Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije: FRANKA BATELIĆ ĆORLUKA JEDNA OD VODITELJICA OVOGODIŠNJE DORE

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Franka Batelić (EPA)

Franka Batelić (EPA)


Ususret ovogodišnjem Izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora 2022., a koji će se održati u izravnom prijenosu HRT-a 19. veljače u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, Hrvatska radiotelevizija (HRT) otkrila je i tko će ove godine voditi ovaj TV spektakl.

Voditeljski trojac činit će iskusni i karizmatični HRT-ov voditelj, "zaštitno lice" A strane i brojnih zabavnih emisija Hrvatske televizije Duško Ćurlić, te dvije iznimne i višestruko talentirane dame: pjevačica, ali i naša svojedobna predstavnica na Eurosongu Franka Batelić Ćorluka, te mlada glumica varaždinskog HNK i dobitnica Zlatnog studija za novo kazališno lice 2019. godine, Elizabeta Brodić, izvijestili su s HTV-a.

- Jedva čekam i zaista sam uzbuđena! Dora je veliki televizijski projekt koji, otkad znam za sebe volim i pratim. A i natjecala sam se više puta. Mislim da sa svojim prvim voditeljskim angažmanom - i to baš na Dori - mogu puno dati, jer sam pjevačica i točno znam kako se svatko od glazbenika osjeća na toj pozornici u tom trenutku. Kada su me s HRT-a pitali, prvo sam pomislila - ma nema šanse, pa ja nisam voditeljica! Ali onda sam malo bolje razmislila i shvatila kako bih zapravo mogla puno naučiti iz ovog iskustva, rekla je Franka za HRT.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini