I POZNATI SU DOMA

ISTARSKA RUŽA Vesna Nežić-Ružić: "Zbog korone nema više kavica, druženja s prijateljima, nastupa… Držim se svog doma, družim se s obitelji. ZAJEDNO SMO JAČI"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Vesna Nežić-Ružić (Arhiva)

Izlazim samo kad je to neophodno i tada se pridržavam uputa Kriznog stožera o higijeni, udaljenosti, dezinfekciji. Redovito pratim nove informacije Kriznog stožera, sretna sam što oni i sve nadležne službe tako dobro i požrtvovno rade svoj posao, kažeVesna Nežić-Ružić

Pandemija koronavirusa preko noći promijenila je naše živote. Obični ljudi, zvijezde s estrade, političari, sportaši - nikome život više nije isti.

Kako provodi te ne lake dane kod kuće, pitali smo istarsku ružu, poznatu pjevačicu Vesnu Nežić-Ružić. Kada smo se prije nekoliko tjedana slučajno srele, govorila je o svojim planovima, koncertima, no sada se sve promijenilo. Ništa više nije isto ni za koga od nas.

- U ovoj neobičnoj i novoj situaciji za sve nas, organizirala sam i svoj život na bitno drugačiji način od dosadašnjeg, inače vrlo živahnog. Nema više kavica, druženja s prijateljima, putovanja, svi nastupi i humanitarne akcije su otkazani, držim se svog doma, družim se s obitelji i brinem o njima, srećom smo svi vrlo blizu, zajedno smo jači, kazala je ova poznata istarska pjevačica.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of