Do subote

Hardcore punk festival u dvorištu Rojca. VIŠE OD DVADESET BENDOVA NA 30. MONTEPARADISU

| Autor: Mladen RADIĆ
Monteparadiso hardcore punk festival

Monteparadiso hardcore punk festival


Trideseti Monteparadiso hardcore punk festival započeo je u utorak i trajat će pet dana, sve do subote te će u dvorištu Rojca nastupiti više od 20 bendova, uglavnom iz Europe i jedan iz SAD-a. Počelo je u utorak kada su na popisu bili Golpe i Storm(o) te Scarecrow.

U srijedu su na rasporedu bili Extreme Smoke i pulska Fonjatura, a večeras će svirati dva pulska benda Liquid Supercharge i Sick Crap te sastavi Mižerija, Kombinator, Rules i Hak Attack. Šest bendova uveličat će i festivalsku noć u petak kada nastupaju Bunkier, The Truth, Caloris Impact, Heihaizi, Rat Cage i Aktivna Propaganda. Zadnje večeri 30. Monteparadiso hardcore punk festivala u dvorištu Rojca nastupaju Agregat, Bronze, Bait, Statico, Scheisse Minelli i Asocial. 

Kako kažu organizatori, na festivalu nema pasa i ostalih ljubimaca (zbog njihove sigurnosti), nisu dozvoljeni rasizam, seksizam i homofobija, kao i oružje i staklene boce. Organizatori mole posjetitelje da se pridržavaju svih uvjeta propisanih zakonom, te da ne narušavaju javni red i mir. Kampiranje na Montepradiso festivalu je u potpunosti besplatno i dozvoljeno je samo za vrijeme trajanja festivala, a prostor za kampiranje nalazi se na zelenim površinama pored parkirališta, ispred zgrade Rojca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of