NAGRADNA IGRA GLASA ISTRE

Glas Istre i Rock Caffe Pula vas nagrađuju: OSVOJITE ULAZNICU ZA KONCERT THE BEAT FLEETA NA KAŠTELU

| Autor: Glas Istre
The Beat Fleet

U petak, 3. srpnja, na pulskom Kaštelu - Povijesnom i pomorskom muzeju Istre - koncertom legendarnih The Beat Fleeta otvara se manifestacija "Ljeto na Kaštelu", a nakon koncerta, zabava se nastavlja na after partyju na Kaštelu uz DJ Filja.

Kroz tri desetljeća karijere, The Beat Fleet su svojim prepoznatljivim britkim rimama prožetim humorom stvorili brojne hitove poput "Veseljko", "Alles gut", "Genije", "Smak svita", "Lud za njom", "Fantastična", "Sa mog prozora" i mnogih drugih.

"Pokušali smo oslikati situaciju društvenog apsurda i rasula koji nastaje u procesu transformacije patrijarhalno-plemenskog uma u bezosjećajni subjekt divljeg kapitalizma, za kojeg su opće dobro i zakon, kao izraz opće volje, nepoznanice. O temeljnim civilizacijskim vrijednostima kao što su jednakost, bratstvo i sloboda da ne govorimo. Izraz je direktan, bez dlake na jeziku, ali i alegoričan kroz šaljive priče. A sve to u pozitivnom zvuku, od regaea, duba, funka, junglea i afro-beata. Jer, kako kaže naš narod, 'baci brigu na veselje'. A mi bismo još dodali, 'i ribu na gradele'," kažu The Beat Fleet.

Pulska publika to itekako dobro zna - jer su svi njihovi koncerti u Puli odlično posjećeni. Ako želite i vi na koncert The Beat Fleeta na pulskom Kaštelu u petak, 3. srpnja, zaigrajte nagradnu igru!

Rock Caffe Pula organizator je ovog koncerta, i nagrađuje pet čitatelja s po jednom ulaznicom za koncert The Beat Fleeta.

Nagradna igra počinje u nedjelju, 28. lipnja 2020. godine u 8 sati, i završava u četvrtak, 2. srpnja 2020. godine u podne. U četvrtak, 2. srpnja 2020. u popodnevnim satima, nasumičnim odabirom putem Woorise sustava odabrat ćemo dobitnike ulaznica, te ćemo imena sretnih dobitnika ili dobitnica objaviti na portalu Glasa Istre.

Kako igrati? Vrlo jednostavno - sve što trebate je pogledati video na našem YouTube kanalu, pretplatiti se na YouTube kanal Glasa Istre i na ovom linku unijeti svoje podatke.

Pravila nagradne igre


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini