POZNATI PULSKI PLESAČ I PJEVAČ IMA NOVI HIT

DEVIN JURAJ: "Mami Mami" pjesma o fatalnoj zaljubljenosti


Tekst je moj, napisao sam ga još dok sam bio u Engleskoj, a vokale sam snimao u Hrvatskoj. Miks i master napravio je moj prijatelj Noa Čalić, profesionalno poznat kao Zepelin Beats, a video je snimao Jure Šiško. Sudjeluje i moja plesna partnerica Noa Sardoz, veli Devin

Poznati pulski plesač, pjevač i umjetnik Devin Juraj 30. svibnja u 18 sati izlazi s novom pjesmom "Mami Mami". Ova je pjesma lagani ljetni hit, govori o hladnoći ljepote i o odnosima dvoje ljudi, to je ljubavni odnos u kojem je žena jako lijepa, ali pridaje više pažnje materijalnom nego samom ljubavnom odnosu.

Podrška

- "Mami Mami" je pjesma koja ukratko priča o općenitoj zaljubljenosti u jednog fatalnog partnera. Iako je pjesma pjevana prema ženskom liku, moja je namjera bila da se bilo koji spol može prepoznati u tekstu. Mami je inače španjolski sleng za fatalnu ženu u smislu ljubavnog interesa. Tekst je moj, napisao sam ga još dok sam bio u Engleskoj, a vokale sam snimao u Hrvatskoj. Miks i master napravio je moj prijatelj Noa Čalić, profesionalno poznat kao Zepelin Beats, a video je snimao Jure Šiško. Za njih obojicu imam samo najveće pohvale i ogromno poštovanje. Odradili su fantastičan posao i najljepša stvar u ovom procesu je to što je naša suradnja tek započela i kreće u još veće avanture. Djevojka koja sudjeluje u spotu je moja plesna partnerica, Noa Sardoz. Plešemo zajedno već pet godina, ali ovo nam je prvi video zajedno. Izuzetno mi je drago raditi s njom, jer se nakon toliko godina zajedničkog rada razumijemo brzo i efikasno, praktički pogledom. Naravno, bez moje majke ne bi bilo puno toga, ona je ponosno uz mene pripremala mjesto snimanja i pomagala u svemu. Moj nono je majstorski stvorio registracijsku tablicu na kojoj piše "PU MAMI MAMI" koja se prikazuje na početku. Predivan mali detalj. Koncept videa i kadrove osmislio sam ja, ali bez moje ekipe ničega ne bi bilo. Snimali smo dvije večeri od 18 sati do otprilike 1 sati nakon ponoći. Tu je bilo svega: bacanja u ledeni bazen, paljenja vatre, bacanja latica ruža po cijeloj kući i još mnogo toga, veli Devin.

- "Mami Mami" je samo prva pjesma od mnogih koje planiram i polako spremam. Ponosan sam na to što predviđam vrlo ispunjeno ljeto, ali ništa od toga ne bi bilo da nemam tu predivnu podršku moje ekipe i svih mojih prijatelja i pratitelja! Zaista se nadam da će svi uživati u pjesmi i da će vas zabaviti jer je u nju uloženo puno rada i ljubavi! Nikada do sada nisam mogao zamisliti ovoliko posla u toliko malo vremena, ali sretan sam jer sam u svemu uživao, ističe Devin.

Supertalent

Devina Juraja šira je publika mogla upoznati prije skoro četiri godine, kada je nastupao u finalu Supertalenta. On je u ranoj mladosti zavolio ples jer se u toj umjetnosti vrlo dobro našao, to mu je uvelike pomoglo da odraste i da se realizira.

Bavi se plesom od svoje dvanaeste godine, a sve je započelo u plesnom studiju Sense and Dance. Devin je dodatna iskustva stekao na raznim plesnim radionicama koje su vodili međunarodni instruktori. Nagrađivan je posebnom nagradom za najperspektivnijeg plesača mladih na plesnoj smotri Istarske županije u Pazinu, dok na međunarodnim natjecanjima u Beču i Pragu osvaja prva mjesta u različitim kategorijama, kako u solo izvedbi, tako i u duetu te grupnim izvedbama.

Sudjelovao je i u snimanju indijskog filma u Bollywood produkciji, a nastupio je i kao predavač na konferencijama TedX i Inspire me. Sudjelovao je i u spotovima Ivane Majcan, riječke skupine The Ant te u videospotu plesača Kobia Rozenfelda iz Los Angelesa.

Devin pohađa Smjer Performing Arts (izvedbene umjetnosti, ples, gluma i pjevanje) na Institute for Contemporary Theatre - ICT u engleskom Brightonu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater