U ISTARSKOM NARODNOM KAZALIŠTU

Četiri jaka jazz imena na 2. Backstage Live Pula 2019 festivalu

| Autor: Mladen RADIĆ
Željkica Makanec, Držan Kokanović, Jasmina Nina Kamber, Sanja Cinkopan Korotaj, Gordana Jeromela Kaić i Branko Komljenović govorili su o festivalu (N. LAZAREVIĆ)

Drugi Backstage Live Pula 2019 festival ove će jeseni i zime u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula ugostiti 4 vrhunska jazz koncerta, najavljeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare. U INK tako u subotu 21. rujna stiže Somi, 5. listopada predstavit će se Charlie Hunter & Lucy Woodward, 29. listopada dolazi Mingus Big Band, a program će 12. studenog zaključiti Jason Moran & Bandwagon. O izvođačima su govorili organizator i direktor Festivala Dražen Kokanović koji je jako zadovoljan kako je prošao prvi festival koji je pokazao koliko publika u Puli voli jazz, pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber, direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj, direktor Menarta Branko Komljenović, ravnateljica INK-a Gordana Jeromela Kaić te Željkica Makanec koja je vodila presicu. 

Na https://www.youtube.com/watch?v=ZoBJbKuCLl8 može se vidjeti kako Charlie Hunter i Lucy Woodward pozivaju na koncert u INK-u 5. listopada i poručuju "Vidimo se uskoro".


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater