Predstavljaju se zanimljivim duetom

BRUNO KRAJCAR I JURICA PAĐEN: Čovječe ne ljuti se

  Pjesma izlazi uoči koncerta u Puli, na programu večeras kojim će istarski glazbeni bard, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor Bruno Krajcar obilježiti tri iznimno vrijedne obljetnice - 50 godina života, 40 godina od skladanja prve skladbe te 30 godina od izdavanja prvog kantautorskog nosača zvuka. Koncert će se s početkom u 21 sat održati ispred Arheološkog muzeja Istre

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Bruno Krajcar, duet

Bruno Krajcar, duet


Dva iskusna glazbenika, kantautora i prijatelja iza kojih su brojne glazbene nagrade i uspješni albumi oduševili su publiku veselom pjesmom "Čovječe ne ljuti se". Pjesma izlazi uoči koncerta u Puli, na programu večeras, u subotu, 27. kolovoza, kojim će istarski glazbeni bard, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor Bruno Krajcar obilježiti tri iznimno vrijedne obljetnice - 50 godina života, 40 godina od skladanja prve skladbe te 30 godina od izdavanja prvog kantautorskog nosača zvuka.

Inspirirani, kako kažu Bruno Krajcar i Jurica Pađen, neprekidnim prepirkama premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića došli su na ideju za ovu razigranu pjesmu koja na simpatičan način priča o nevažnosti sitnih i nepotrebnih svađa bez kojih bi nam svima bilo ljepše.

'Čovječe ne ljuti se' je pjesma koju posvećujemo svima onima koji se ljute i svađaju. Ona donosi konkretne savjete za dobar život i dozu humora koji je uvijek dobrodošao, rekao je poznati istarski glazbenik Bruno Krajcar.

Autor glazbe i teksta je Bruno Krajcar, a za odličan aranžman zaslužan je Goran Kovačić. Spot je režirao i snimao Zdravko Valentin, a u njemu se osim Pađena i Krajcara pojavljuju kao glumci Mario Battifiaca i Robert Ferlin, ovogodišnji pobjednici TV showa "Zvijezde pjevaju". Glavni motiv spota su konstante sitne prepirke i svađe između dvojice glumaca, a koje na kraju imaju sretan rasplet. Spot je sniman na području općine Kanfanar i Sv. Petar u Šumi.

No, Krajcarov glavni jubilej na programu je večeras, kada obilježava tri vrlo važne godišnjice za njegovo stvaralaštvo.

Koncert će se održati zahvaljujući inicijativi i organizaciji Daniela Sponze, koji je bio "krivac" i za koncert koji se prije deset godina održao u Istarskom narodnom kazalištu. Ove subote u pratećem sastavu bit će glazbenici s kojima Krajcar surađuje više od dvadeset godina: Vedran Vojnić (bubnjevi), Nenad Mirt (kontrabas), Branko Sterpin (truba) i Mauro Giorgi (gitara). Bit će tu i gosti iznenađenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum