5. SEA STAR FESTIVAL

Globalna megazvijezda DJ Robin Schulz nakon nastupa na krunidbi kralja Charlesa III., rasplesat će i umašku publiku

Njemački producent i DJ Robin Schulz, autor singlova koji su obilježili proteklo desetljeće pop glazbe i svjetske glazbene scene te jedan od vodećih izvođača electro-pop scene, nastupit će u subotu 20. svibnja, pola sata iz ponoći, prvog dana Sea Stara, koji se već tradicionalno održava u umaškoj laguni Stella Maris

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Robin Schulz već je oduševio umašku publiku na Sea Staru 2018. godine

Robin Schulz već je oduševio umašku publiku na Sea Staru 2018. godine


Waves, Sugar, Prayer in C, Miss you i Headlights - naslovi su svjetski popularnih hitova njemačkog producenta i DJ-a Robina Schulza koji će već idućeg vikenda zabavljati publiku na 5. izdanju umaškog Sea Star Festivala. Autor spomenutih singlova koji su obilježili proteklo desetljeće pop glazbe i svjetske glazbene scene te jedan od vodećih izvođača electro-pop scene, nastupit će u subotu 20. svibnja, pola sata iza ponoći, prvog dana glazbenog festivala koji se već tradicionalno održava u umaškoj laguni Stella Maris.

Kako najavljuju organizatori, ovaj svjetski hitmaker svoju bogatu lepezu popularnih singlova koji su na streaming servisima preslušani više od 10 milijardi puta, uskoro donosi i na jubilarno peto izdanje Sea Star Festivala, gdje će svojim istančanim DJ setom lansirati novu festivalsku i ljetnu sezonu, a umašku lagunu Stella Maris pretvoriti u energičan plesni podij.

- Za njega je ovo povratak na festivalsku pozornicu u Umagu, gdje je publiku već oduševio nastupom 2018. godine, a sada stiže "bogatiji" za novu dozu milijunskih streamova svojih megahitova, ističu organizatori. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da je nedavno nastupio i na slavljeničkom djelu ceremonije krunidbe britanskog Kralja Charlesa III. u Londonu.

Uz Schulza, na festivalsku pozornicu Sea Stara, 19. i 20. svibnja popet će se i The Prodigy, Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester, Nika Turković i mnogi drugi.

- Valja reći i da je prošlogodišnji festival posjetilo preko 40 tisuća ljudi iz cijelog svijeta, a ove se godine, s obzirom na broj prodanih ulaznica i rezervacije smještaja, može očekivati i obaranje rekorda u posjećenosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter