MLADI TALENTIRANI PJEVAČ

"Sreća je propast za tugu" - poručuje Jure Brkljača

| Autor: Priredila B. Ć. J.
Jure Brkljača u novom spotu (Hrvoje Banić)

Jure Brkljača u novom spotu (Hrvoje Banić)


Jure Brkljača, mladi i talentirani glazbenik ima novu pjesmu - "Sreća je propast za tugu". Nakon niza svojih autorskih pjesama, Jure Brkljača je u ovoj pjesmi ponovo udružio snage s jednim od najvećih nagrađivanih regionalnih skladatelja i tekstopisaca Miroslavom Rusom, koji je autor glazbe i teksta.

- Uspješnost spoja iskustva i kreativnosti s talentom i mladenačkom snagom - ovaj spomenuti autorsko izvođački dvojac odavno je dobitna kombinacija na glazbenoj sceni što čvrsto dokazuju nizom hitova koje je izvrsno prihvatila publike, ali i struke. "Ne postojim kad nisi tu", "Ovo je istina" (duet s Tonyjem Cetinskim), "Znao sam", "Lipa", "Prozor" samo su neke od pjesama koje su se našle na njihovom uspješnom glazbenom putu, kažu iz Hit recordsa.

O novom uratku kao i nastavku uspješne suradnje, Jure ima samo riječi hvale.

- "Sreća je propast za tugu" moja je nova pjesma, autora Miroslava Rusa, s kojim me veže dugogodišnja suradnja, ali i prijateljstvo. Mogu reći da me jako raduje svaki naš novi projekt pa tako i ovaj. Ujedno se ovim novim singlom otvara put ka drugom albumu i jednom novijem zvuku koji će nositi ostale pjesme, kazao je Jure Brkljača te istaknuo: "Ovo jedna motivacijska pjesma s vrlo snažnom porukom, koja nam ne dozvoljava da odustajemo od vlastite sreće i onda kada je najteže da hodamo uzdignute glave. Snimili smo i video spot, u čemu je uživala cijela ekipa kao i uvijek, a cijela zamisao je da sve bude što jednostavnije i prirodnije, a opet u atmosferi i emociji koju sama pjesma nosi".

Miroslav Rus je autor aranžmana pjesme zajedno s Mihaelom Blumom i Jurom Brkljačom te producent s Blumom, koji je i tonski snimatelj. Spot je snimila ekipa iz Hit Produkcije na čelu s Hrvojem Banićem, s kojim je Jure imao priliku surađivati više puta do sada.

Poznato je i da se Jure Brkljača također pokazao i kao vrsni kantautor, predstavljajući nekoliko svojih pjesama kao što su "Ono što osjećaš ti", "Ona me vuče", "Pristani na sve", "Postoji san". Dobitnik je i nagrade Zlatni Studio – Novo lice godine, pobjednik Ohridskog festivala s pjesmom "Ne postojim kad nisi tu", a osvojio je i nagradu publike za pjesmu "Prozor" na Šibenskom festivalu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom