HAUSER

"Buntovnik s violončelom" stiže u Arenu Zagreb

| Autor: Priredio M. Ra
Stjepan Hauser (foto Krisztian Bodis)

Stjepan Hauser (foto Krisztian Bodis)


"Buntovnik iz Pule" izaći će na pozornicu s više od 20 članova orkestra koji će ga pratiti na violinama, bubnjevima, gitarama, udaraljkama i puhačkim instrumentima

Svjetski popularni pulski violončelist Stjepan Hauser ili kako se sada naziva samo HAUSER, započeo je svoju prvu samostalnu turneju "Rebel with a Cello" rasprodanim koncertima u Budimpešti i Pragu prije dva mjeseca. Drugi dio velike svjetske turneje kreće u Francuskoj u listopadu, kada će i domaća publika u Areni Zagreb moći doživjeti ovaj audio-vizualni spektakl.

"Buntovnik iz Pule" izaći će na pozornicu s više od 20 članova orkestra koji će ga pratiti na violinama, bubnjevima, gitarama, udaraljkama i puhačkim instrumentima. Koncert "Rebel with a Cello" spoj je klasike, latino ritmova i filmske glazbe, upakiran u tri odvojena "čina" s bogatom listom od više od 20 pjesama, koje će raznježiti, a zatim dići na noge i rasplesati publiku u Areni Zagreb.

Prvi koncert na turneji održan u Budimpešti, moći će se premijerno pogledati na HAUSEROVOM YouTube kanalu u petak.

Stjepan je u novi show uključio sve što su njegovi obožavatelji upoznali i zavoljeli kroz njegove dosadašnje nastupe, poput pjesama "Beach Party" i "Alone Together". Na debitantskoj solo turneji spaja ritmičan retro zvuk s modernim svjetskim plesnim hitovima i promovira nedavno objavljeni album "The Player".

"The Player" dolazi nakon solo albuma "Classic" iz 2020. Novi album uključuje reinterpretacije od Shakire do kubanskog skladatelja Osvalda Farrésa tako da je HAUSER je iskoristio svoje gotovo enciklopedijsko znanje o povijesti latinske glazbe. Plesni hitovi poput "Livin' la Vida Loca" Rickyja Martina, "Let’s Get Loud" Jennifer Lopez ili Shakirin "Waka Waka" rasplesat će zagrebačku Arenu nakon što publiku opuste uz romantične latinske balade.

"Moja vizija je da prvi dio koncerta bude više klasičan, a onda će mi se za drugu polovicu pridružiti orkestar i puhačka sekcija i potaknut ćemo sve na ples. Ove pjesme voli toliki broj ljudi i uzbuđen sam što ih mogu podijeliti na način koji nitko prije nije čuo – jedva čekam proširiti njihovu radost, ljubav i energiju diljem svijeta", izjavio je HAUSER prije početka turneje.

Za ovaj zagrebački koncert u organizaciji Charm Musica, ulaznice se mogu kupiti putem Eventim sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, te putem Entrio sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Entrija. Sva mjesta su sjedeća, a u prodaji su i VIP i Meet and Greet paketi, koji uključuju mnoštvo pogodnosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter