najtraženiji bend današnjice

Imagine Dragons rasprodali pulsku Arenu. Za one koji nisu "ulovili" kartu, objavljena sjajna vijest

| Autor: Mladen RADIĆ
Imagine Dragons (snimio Lantz Martin)

Imagine Dragons (snimio Lantz Martin)


Zbog velikog interesa publike dodan je još jedan datum za koncert Imagine Dragons sljedećeg ljeta!, objavili su organizatori. Jedan od najtraženijih bendova današnjice će tako u pulskoj Areni nastupiti dva dana za redom: 8. i 9. kolovoza 2023. Sve regularne ulaznice za koncert 8. kolovoza su rasprodane, a prodaja ulaznica za koncert 9. kolovoza kreće u petak, 2. prosinca u 16 sati isključivo putem online Eventim.hr sistema.

Koncerti u Puli, podsjetimo, dio su Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma "Mercury — Acts 1 & 2" i koja je krenula u veljači 2022.godine. Među novim gradovima koji su dodani na listu, Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad u kojem će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.

Poznati po hitovima "Radioactive", "Believer", "Demons" i "Thunde"” i zapaljivim nastupima uživo, vrtoglavi uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike; 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter