U PETAK SLAVONSKA NOĆ U PIETAS JULIJI

Na ulazu slavonska rakija i meze, a u klubu tamburaši osječkog Fijakera

Cjelokupni dojam upotpunit ćemo balama sijena i uređenjem kluba u slavonskom štihu, a zaigrat ćemo i koje kolo, stoga vas sve pozivam da nam se pridružite jer zbog tambure, rakije i dobrog društva Slavonska noć se ne propušta, istaknuo je organizator Boom Eventsa Denis Prenkaj

| Autor: Marcello ROSANDA
S jedne od Slavonskih noći (Foto: Boom Events)

S jedne od Slavonskih noći (Foto: Boom Events)


U petak 25. studenog svi Slavonci s adresom u Puli i okolici, ali i svi ostali koji uživaju u zvucima slavonske tamburice, moći će do ranog jutra uživati u najljepšim slavonskim pjesmama u klubu Pietas Julia u organizaciji Boom Eventsa.

- Nakon uspješno odrađene Slavonske noći 2019. i još dvije početkom ove godine, odlučili smo podići događaj na višu razinu te ćemo ovaj puta ugostiti tamburaški sastav Fijaker iz Osijeka. Sve goste će na ulazu čekati domaća slavonska meza i rakija, a cjelokupni dojam upotpunit ćemo balama sijena i uređenjem kluba u slavonskom štihu, a zaigrat ćemo i koje kolo, stoga vas sve pozivam da nam se pridružite jer zbog tambure, rakije i dobrog društva - Slavonska noć se ne propušta, istaknuo je organizator Boom Eventsa Denis Prenkaj.

Njegova se ekipa inače već petu godinu za redom bavi organiziranjem raznih događanja u Puli. Počeli su sa studentskim eventima, naravno zbog nedostatka zabave u Puli. Slavonska noć okuplja veliki broj studenata iz Slavonije, kojih u Puli ne fali, i time pridonosi studentskom društvenom životu. Ondje mladi Slavonci predstavljaju tradicionalne slavonske nošnje, delicije i rakiju. Nakon godinu dana organiziranja uspješnih studentskih partija, počeli su organizirati i ljetne evente, poput Boom Boat Partyja - Party na brodu, od čega sada pokreću i franšizu.

Ovotjedna Slavonska noć počinje u petak u 23 sata u klubu Pietas Julija, kojemu će ovaj događaj biti i jedan od posljednjih prije zatvaranja radi renoviranja.

- Ulaznice će se u pretprodaji moći kupiti u klubu Pietas Julija po cijeni od 35 kuna ili u petak na ulazu u klub po cijeni od 40 kuna, poručuju organizatori.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of