ROŠTILJARKA LIVE

U Klubu Kotač nastupaju Infernal Tenebra, Hellcats, One Possible Option, Their i Razor

Their organizatori predstavljaju kao prvi istarski black metal bend. Osnovali su ga Histbat na bubnju te DTT na gitari i vokalu, da bi im se potom na drugoj gitari priključili Phoenix te Strig na bas gitari i kao prateći vokal

| Autor: Mladen RADIĆ
Infernal Tenebra

Infernal Tenebra


Nakon tri godine, za ljubitelje metala, rocka i sličnih pravaca, vraća se Roštiljarka Live koja će se u sjećanje na prerano preminulog Aleksandra Bijažića-Alexa održati u subotu, 26. studenog u klubu Kotač u Rojcu od 20 sati. Ove godine nastupaju Infernal Tenebra, Hellcats, One Possible Option, Their i Razor, a uz koncertni, posjetitelje očekuje i DJ program.

Četiri albuma

Pulski Infernal Tenebra jedan je od najdugovječnijih hrvatskih death metal bendova. Uz razvojni put, te kristaliziranje današnje postave, iza sebe imaju četiri albuma, hrpu turneja te nastupa na festivalima u sklopu kojih su dijelili binu s velikanima metal svijeta kao što su Testament, Hypocrisy, Rotting Christ, Suffocation i Six Feet Under. Bend je upravo objavio album "Origins of Hate" koji donosi devet novih stvari te će ga promovirati u Kotaču u postavi koju čine Sebastian Stell - bubanj, Ivo Petrović - gitara i Darko Etinger - vokal, bas.

Iz Ljubljane dolaze velike zaljubljenice u old school heavy metal glazbu, a to su Puljanima dobro poznate Hellcats te u Pulu stižu u novoj postavi.

HellcatsHellcats

Their organizatori predstavljaju kao prvi istarski black metal bend. Osnovali su ga Histbat na bubnju te DTT na gitari i vokalu, da bi im se potom na drugoj gitari priključili Phoenix te Strig na bas gitari i kao prateći vokal. Their u svim segmentima zvuči beskompromisno, što pravi black metal zvuk i treba imati, a originalnost mu daje naslanjanje na istarski i europski folklor.

TheirTheir

One Possible Option je hrvatski rock bend osnovan 2011., a početak se nalazi u zadnjoj postavi kultnog riječkog benda The Stuff, koji je devedesetih žario na domaćoj alternativnoj sceni. Gašenjem The Stuffa, gitarist Zdravko Kasapović-Piggy uz nove ljude otplovljava u novu priču i nastaje One Possible Option.

One Possible OptionOne Possible Option

Ispoliravši svoj zvuk, One Possible Option je danas moderna mješavina žestokog alternativnog, indie rocka i elektro rocka, a često im se daje usporedba s bendovima kao što su: Nine Inch Nails, Alice in Chains, Soundgarden, a zbog modernog pristupa i s bendovima kao što su Editors, Imagine Dragons i dr., iako imaju svoj vlastiti, rafinirani zvuk.

Razor

Bend Razor nastavlja uzlazni trend sve većeg zanimanja mladih pulskih snaga za dobru glazbu. Krenuvši 2019. u nešto drugačijoj postavi od one današnje, članovi Razora su svirajući covere iskazali svoje gušte prema blues i hard rock glazbi.

RazorRazor

U međuvremenu s novom postavom kreće i rad na autorskim stvarima, od kojih se nekoliko upravo snima u studiju kluba Kotač. Članovi benda su Toni Drandić na solo gitari i glavnom vokalu, Lukas Kai Cinkopan na ritam gitari, Matej Beltrame-Belke na basu, Daniel Bradarić na klavijaturi te Masimo Lazarić na bubnju.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u Rock baru Mimoza.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater