Najbolji restorani traže djelatnike uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva. Pregledajte najnovije ponude!
Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u području ugostiteljstva. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao u sektoru ugostiteljstva.
Arena Hospitality Group je jedna od najdinamičnijih hotelskih grupacija u srednjoj i istočnoj Europi. Trenutno nudi portfelj s 27 objekata u svojem vlasništvu, suvlasništvu, najmu i pod svojim upravljanjem, koji obuhvaćaju više od 10.000 soba i smještajnih jedinica u Hrvatskoj, Njemačkoj i Mađarskoj. Naši članovi tima su ključ za pružanje vrhunskog iskustva našim gostima. Iz tog razloga nastojimo stvoriti otvorenu radnu klimu u kojoj će se osjećati povjerenje i podrška te u kojoj će svakom članu tima biti omogućen osobni razvoj. Temelj naše poslovne kulture čine povjerenje, poštovanje, timski rad, entuzijazam, predanost i briga.
Tražimo i zapošljavamo:
Konobare (m/ž)
Kuhare (m/ž)
Pomoćne radnike u kuhinji (m/ž)
Sobarice (m/ž)
Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u 40 godina postojanja nametnuo se kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i ostalih unikatnih slastičarskih delikatesa prema narudžbi.
Tražimo i zapošljavamo:
Konobare (m/ž)
Slastičare (m/ž)
Prodavače (m/ž)
Djelatnike za pranje suđa i čišćenje(m/ž)
Uvjeti:
– radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet
– poznavanje barem jednog stranog jezika
– spremnost na timski rad
– odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu
Nudimo Vam:
– plaća po dogovoru, ovisno o kompetencijama i vještini
– mogućnost napredovanja
Lauba je jedinstveni hibridni prostor suživota poslovne aktivnosti Laube – kuće za ljude i umjetnost i umjetničke aktivnosti udruge Lauba. U ulaznom dijelu smješten je i kafić, logično mjesto okupljanja za obje djelatnosti. Ona je živa od jutra do večeri, objedinjuje različite oblike poslovanja, različite životne stilove i radne ritmove. Stoga smo je nazvali Kućom za ljude i umjetnost. Želja nam je pomoći otkrivanju novih oblika umjetničkog izraza hrvatskih vizualnih umjetnika i umjetnica, doprinijeti podizanju javne svijesti o modernoj i suvremenoj hrvatskoj umjetnosti i kulturi, predstaviti aktualne kulturne i umjetničke projekte koji dolaze iz različitih kulturnih sfera te sudjelovati u internacionalnim kulturnim tokovima.
Bistro LAUBA jedinstven je prostor; to je spoj hrane, vina, ljudi i umjetnosti!
Tražimo i zapošljavamo:
Kuhara (m/ž)
Nudimo Vam:
– plaća po dogovoru
– stalni radni odnos sa probnim periodom
– rad u ugodnom ambijentu i atmosferi
Uvjeti:
– radno iskustvo min.2 godine
– samostalna priprema jela
– spremnost na timski rad
Barba Danilo zapošljava kuhara i pomoćnog radnika u kuhinji ( (m/ž)
Naša je kulinarska filozofija možda i najbolje opisana u “The Truffle” vodiću: jela su uzbudljiva, autentični i ne preskupi sastojci dolaze na stol u zanimljivim kombinacijama i atraktivno prezentirani. Ovdje je na djelu nekoliko žanrova i pravaca: i tapasi, i slow food, i bistro, i fine dining; poigravanje s modernim kuharskim tehnikama, ali i zadržavanje tradicije.

Tražimo i zapošljavamo:
Kuhara i pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž)
Uvjeti:
– iskustvo 1-3 godine
– iskustvo pripreme ribljih jela
– pouzdanost i odgovornost
– spremnost na timski rad
Nudimo Vam:
– plaća po dogovoru
– osigurani smještaj i hrana
– rad u ugodnoj atmosferi i okruženju
Kroz naše sezonske jelovnike nudimo ukusan izbor organskih lokalnih sastojaka. Naši kuhari daju neočekivan obrat tradicionalnim receptima raznih hrvatskih regija obogaćujući ih domaćim vinima, pretežno autohtonih sorti. Većina jela s našeg menija dostupna je u dvije veličine. Domaći kruh od kiselog tijesta je naša specijalnost.
Nudimo vam:
– ugovor na određeno uz mogućnost napredovanja
– planiranje smjena mjesec dana unaprijed
– uredno radno vrijeme i radni raspored
– 40 sati tjedno rada
– plaća po dogovoru
Hotel Imperial tvrtka je koja na Rabu ima 5 hotela i 2 auto kampa u sklopu kojeg su Valamar Padova Hotel, Valamar Carolina Hotel & Villas, Eva Sunny Hotel & Residence by Valamar, San Marino Sunny Resort by Valamar,Padova Camping Resort by Valamar. Uz savršene plaže, duboke uvale i hladovinu visokih borova opustite se možete na jednom od elegantnih vanjskih bazena ili zakoračiti u kristalno čisto more. Prepustite se masaži s mirisnim aromama otoka, a možete nagradit svoje nepce kreativnim okusima Mediterana na terasi sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca. Lider u odmorišnom turizmu otoka Raba, gdje su gosti i zaposlenici na prvom mjestu.
Uvjeti:
– SSS/KV/VKV kuhar
– minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
– znanje barem jednog stranog jezika, po mogućnosti engleskog ili njemačkog
Nudimo Vam:
– zaposlenje na određeno vrijeme na 12 mjeseci
– probni rad u trajanju od 3 mjeseca s mogućnošću zaposlenja na neodređeno vrijeme
– smještaj i hrana osigurani
”NEMA STRESA” – moto je kuće Mofardin i upravo će Vas tako dočekati Luisa i Roberto u svojoj kamenoj kući okruženoj spokojem prirode, nadomak mora. Konoba Mofardin nudi istarske specijalitete kao janjetinu, jarića, odojka pripremljene na ognjištu i ispod tradicionalne čripnje. Ovdje možete uživati u dobrom istarskom pršutu i ovčijem siru, okusiti domaću tjesteninu – fuže s kokošjim umakom ili rajčicom, različite juhe, povrće i, naravno, svježu ribu vrijednih rovinjskih ribolovaca. Vino i rakije pripremljene s voćem i lokalnim travama pretvorit će susrete za stolom uz veselje i feštu tokom kojih se s lakoćom rađaju nova prijateljstva.
Nudimo vam:
– smještaj i hrana osigurani
– rad u ugodnom ambijentu i poticajnoj atmosferi
– plaća po dogovoru
”Vina Bibich obiteljska je „boutique“ vinarija koja se proizvodnjom vina bavi kroz više generacija. Obiteljski korijeni sa prvim pisanim tragovima sežu u 15. stoljeće. Tijekom povijesti obitelj se uvijek bavila proizvodnjom vina. Naša vina nalaze se na vinskim listama najboljih svjetskih restorana, u New Yorku, Tokiju, Stockholmu.. „Bibich“ kao brand je prepoznat među ljubiteljima vina kao drugačiji, svoj, originalan i intrigantan. A to je i naša misija, u moru istoličnih, unificiranih, globalnih vina zadržati svoj osobni pečat s naglaskom na teritorij i mikrolokaciju odakle dolaze.
Nudimo Vam:
– poticajnu plaću
– rad u ugodnom okruženju
– mogućnost napredovanja
Uvjeti:
– radno iskustvo nije nužno
– znanje engleskog jezika
– odgovoran/na, komunikativan/na, otvoren/na i snalažljiva
”BISTRO STEFFANI se nalazi u centru Novalje. U svojoj ponudi imamo tradicionalna, otočka jela, kao i ostala jela s naglaskom na mediteransku kuhinju.
Nudimo Vam:
– Plaća po dogovoru
– Osiguran smještaj
– Obrok za vrijeme radnog vremena
– Rad u ambicioznom timu profesionalaca
Uvjeti:
– SSS (prednost ugostiteljska struka, smjer – konobar)
– Ljubaznost u ophođenju s gostima
– Usmjerenost timskom radu
– Točnost, odgovornost i pouzdanost
– Računalna pismenost
– Poželjno poznavanje vina
– Aktivno znanje engleskog jezika, drugi strani jezik prednost
Maestral je restoran koji uspješno posluje više od 20 godina, smješten je na otoku Mljetu u mjestu Okuklje.
Nudimo Vam:
– Plaća po dogovoru
– Osiguran smještaj
– Rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti:
– iskustvo 1-3 godine
– pouzdanost i odgovornost
– spremnost na timski rad
U Restoranu Orca hrana i atmosfera baziraju se na svježim i domaćim sastojcima koji se kreiraju u skladu s načelima istarske i mediteranske kuhinje. Od svježih sezonskih namirnica, tipičnim za istarsko područje, pripremamo jela koja čuvaju okuse karakteristične istarske kuhinje i mediteranske kuhinje, i pri tome spajamo tradicionalno i moderno. Vodimo se motivom očuvanja tradicije, ali u modernom ruhu, te pratimo zahtjeve i standarde suvremenog gosta.
Nudimo Vam:
– plaća po dogovoru
– rad na neodređeno
– osiguran obrok
– rad u ugodnoj i poticajnoj atmosferi
Uvjeti:
– iskustvo 5-10 godina
– poznavanje rada na tavam
– spremnost na timski rad
Restoran Kulturni krug – Kod Draška smješten u Frankopanskoj ulici, a vodi ga dokazani kulinarski majstor Draško Romac.Posebnost ovog prostora je u tome što čuva svoju ekskluzivnost, ali ne kao bildungsfilistarsku kulisu za pothranjivanje snobovskih apetita, nego kao jamstvo da će gost dobiti ono što i očekuje.
Uz klasike kao što su odresci na više načina, na jelovniku su domaća jela iz nacionalne gastronomske baštine kao što su primjerice ajngemahtec, goveđa juha, mahune na čušpajz, jetrica venecijana, pašticada, jelenji gulaš i slično. Porcije su izdašne, okusi balansirani, ništa ne odskače previše. Iskrena hrana, spravljena sa srcem i osjećajem za kulinarsku izvrsnost.
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru
– smjene 10-18 ili 14-23
– rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti:
– iskustvo min. 1 godina
– znanje engleskog jezika
– spremnost na timski rad
Restoran je smješten u jednoj od najstarijih ulica u staroj jezgri Zagreba, u podrumu koji je star preko 300 godina. Interijer stvara posebnu i toplu atmosferu jer je nadsvođen originalnim ciglama koje se lijepo ističu. Na taj način, s mirisom povijesti i gradskih legendi stapa se vrhunski užitak tradicionalne zagrebačke gastronomije. Željeli smo kroz prostor i hranu spojiti moderno i tradicionalno, pa smo neke ideje dobili i iz stare kuharice iz 1854. godine, koju smo pronašli u Muzeju grada Zagreba. Nismo se htjeli odreći našeg hrvatskog okusa, te smo u svu tradiciju dodali i neki svoj sastojak.
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru
– slobodan dan u tjednu
– rad u ugodnoj atmosferi i okruženju
Uvjeti:
– radno iskustvo 1-3 godine
– pouzdanost i odgovornost