SUTRA U 20 SATI

U bujskom kinu Istra: Besplatna projekcija filma "JEDINI IZLAZ"

| Autor: Mladen RADIĆ
"Jedini izlaz" u režiji Darka Nikolića

"Jedini izlaz" u režiji Darka Nikolića


Kino Istra donosi filmski program u gradove i mjesta koji nemaju aktivno kino ili redovitog kino programa pa će tako u srijedu u 20 sati kino dvorani u Bujama biti prikazan film "Jedini izlaz" u režiji Darka Nikolića, a ulaz je besplatan.

Šest godina nakon što joj je muž, poznati beogradski odvjetnik, stradao u požaru, Ana Kolar dobiva informacije, koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj obitelji. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri, uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade odvjetnice prije šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Organizatori ističu da sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja - 60 osoba. Ulaskom u kazalište obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance te se preporučuje raniji dolazak na događanje kako bi se izbjeglo stvaranje gužve.

Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta na telefon 052/773 075. E-mail adresa bujskog Učilišta je info@uciliste-buje.eu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini