U SERIJA "PETORKA" (HARLAN COBEN'S: THE FIVE)

NOVA ULOGA: Rade Šerbedžija kao serijski ubojica u britanskoj kriminalističkoj seriji

Ovaj put Šerbedžija se pojavljuje u ulozi serijskog ubojice Jakoba Marosija u britanskoj kriminalističkoj seriji "Petorka" (Harlan Coben's: The Five) Harlana Cobena, nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Rade Šerbedžija (Snimio Dejan Štifanić)

Rade Šerbedžija (Snimio Dejan Štifanić)


Još jednu ulogu u inozemnoj produkciji ostvario je naš slavni glumac Rade Šerbedžija. Ovaj put pojavljuje se u ulozi serijskog ubojice Jakoba Marosija u britanskoj kriminalističkoj seriji "Petorka" (Harlan Coben's: The Five) poznatog Harlana Cobena, nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti. "Petorka" (Harlan Coben's: The Five) je inače prva serija koju Coben potpisuje kao kreator, a na streaming servisu Pickbox NOW od 8. travnja bit će dostupno svih deset epizoda.

"Dvadeset godina nakon nestanka petogodišnjeg dječaka Jesseja, njegov se DNK pojavljuje na novom mjestu zločina. Nakon ove šokantne vijesti, Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno se okuplja sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem (O. T. Fagbenle), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani), koji su bili s Jessejem tada kad je nestao.

Serijski ubojica Jakob Marosi (Rade Šerbedžija) tvrdio je da je ubio Jesseja, a Jessejeva obitelj odustala je od svake nade da će ga ikad pronaći živog. No, dvadeset godina poslije, detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubojstva prostitutke Annie, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Zamršena mreža tajni i šokantnih obrata počinje se otkrivati, a četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka", ističe se u najavi serije.

Na čelu s Tomom Cullenom (Downton Abbey) u ulozi Marka, britanska miniserija "Petorka" (Harlan Coben's: The Five) ima moćnu glumačku postavu u kojoj je i naš slavni Rade Šerbedžija. U ostalim ulogama su O. T. Fagbenle (Black Widow) kao Markov prijatelj i detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby (Harry Potter i zatočenik Azkabana) kao Slade i Sarah Solemani (Drugo stanje Bridget Jones, Bad Education) kao Pru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini