Embassy Films Croatia traži statiste

EKSKLUZIVNO: Slavni oskarovac snimat će seriju u Istri

| Autor: Mladen Radić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Još jedna velika zvijezda snimat će film, odnosno u ovom slučaju seriju u Hrvatskoj i to između ostalog u Istri, a to je Eddie Redmayne, Oscarom nagrađeni i jedan od najpoznatijih engleskih glumaca koji je protagonist britanske serije "Šakalov dan", rađene prema istoimenom romanu Frederica Forsytha.

U seriji još glume Lashana Lynch, Adam James, Scott Alexander Young, Hans Peterson i drugi. Da bi ubio tadašnjeg francuskog predsjednika Charlesa de Gaullea, francuska disidentska skupina angažira Šakala. To je u osnovi priča nove serije, kao i Forsythovog romana te napetog filma Freda Zinnemana iz 1973. u kojem je Šakala tumačio Edward Fox.

Eddie Redmayne i Stephen Hawking (Foto: Universal)Eddie Redmayne i Stephen Hawking (Foto: Universal)

Snimanje u Hrvatskoj počinje 27. rujna i snimat će se između ostalog u Rijeci, na Pagu i Dubrovniku te negdje u središnjoj Istri. Zbog toga Embassy Films Croatia traži statiste a više se može doznati na njihovim Facebook stranicama gdje se spominje da ima trebaju muški i ženski statisti svih profila, tamnije boje kose i tena, osobe različitih etničkih skupina.

Producenti seriju najavljuju kao "hrabru, modernu reimaginaciju omiljenog i cijenjenog romana i filma", kako prenosi Hollywood Reporter. Uz napomenu da će priča ostati vjerna izvorniku, zaronit će dublje u kameleonskog "antiheroja" u srcu priče u "visokooktanski, kinematografski, svjetski triler 'mačke i miša',” smješten usred turbulentnog geopolitičkog krajolika ovog vremena.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU GLASA ISTRE OD SUBOTE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter