DOŠAO NIOTKUD

Engleske kladionice imaju novog favorita za Jamesa Bonda. Većina nije ni čula za njega

| Autor: T.I.
Damson Idris (Snimio Ian West/Press Association/Pixsell)

Damson Idris (Snimio Ian West/Press Association/Pixsell)


Već duže vrijeme su u krugu potencijalnih favorita za novog filmskog Jamesa Bonda Rege-Jean Page, Henry Cavill, James Norton i Aaron Taylor Johnson.

Ovaj potonji na vrhu je već neko vrijeme jer se jedino za njega zna (ili pretpostavlja), da je već prošao neke probe kod i dalje tajnovite dugogodišnje producentice ove filmske franšize Barbare Broccoli.

Doduše, o tome je izvijestio slabo pouzdani žuti tisak The Sun, no Aaron Taylor Johnson nije decidirano ni demantirao ni potvrdio priču, pa je već nekoliko mjeseci ovaj 32-godišnji glumac – koji je na velika vrata svijeta filma ušao kroz film "Kick-Ass", pa se etablirao kroz block bustere "Captain America", "Godzilla", "Avengers", "Tenet"… – zakucan na vrhu favorita engleskih kladionica.

U kojima se možete kladiti na sve, pa i na to tko će nositi ulogu slavnog agenta 007.

No, iz nekog, ne baš jasnog razloga, u zadnje vrijeme se niotkud među favorite uvukao tamnoputi Damson Idris.

Riječ je o relativno nepoznatom 31-godišnjaku iz Londona nigerijskog porijekla koji nema nikakve veze s Idrisom Elbom, još jednim glumcem koji se donedavna dovodio u vezu s mogućim izborom za novog Jamesa Bonda.

Nema još ni filmskih uloga vrijednih spominjanja, ali se proslavio u šest sezona američke krimi serije "Snowfall".

Bez posebnog razloga ili povoda, na većini kladionica Idris je sad drugi iza Taylora Johnsona i na bar jednoj engleskoj kladionici, onoj "William Hill", izbio je i na prvo mjesto.

Doduše, on je još prošle godine u jednom intervjuu bio upitan što misli o tome da bude izabran za novog Jamesa Bonda.

Njegov odgovor je bio suzdržan što se tiče njega samog u toj roli, no rekao je da se nikad ne zna i vrlo decidirano izrazio uvjerenje da će sljedeći James Bond biti crnac.

Producentica Barbara Broccoli koja je prvo obećala da će zamjena za Daniela Craiga biti objavljena nakon što posljednji nastavak franšize "No Time To Die" završi svoj život u kino distribuciji, no to se nije desilo.

Kako sada stvari stoje i kako i sama govori, proći će još dosta vremena dok se ime objavi, što će reći da će proći još više prije negoli počne snimanje narednog filma o Jamesu Bondu.

Zasad je samo par kriterija poznato: novi James Bond će biti muškarac, ne nužno bijelac, ali nužno Britanac stariji od 30 godina. Sve ostalo je u sferi nagađanja, odnosno klađenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini