MNOGIMA OMRAŽENA RADNJA

Pet savjeta za čišćenje koji će potpuno promijeniti vašu kupaonicu

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Čišćenje kupaonice za neke ljude predstavlja pravo opuštanje a za najgori posao na svijetu. Donosimo pet brzih savjeta za čišćenje koji će vašu kupaonicu dugo održavati svježom i  čistom.

Impregnirajte slavine

Riješite se mrlja od vode na jedan jednostavan način. Utapkajte malo sredstva za impregnaciju na krpu i istrljajte njome slavine. U budućnosti će se voda jednostavno otkotrljati i neće ostati tragovi prskanja.

Pretvorite toaletni papir u dekorativni element

Kako biste to učinili, presavijte prednji kraj role toaletnog papira u trokut, malo namočite prst i njime zalijepite presavijeni ugao na ostatak role. 

Eterično ulje u toaletnom papiru 

Kako bi vaša kupaonica nakon čišćenja još dugo mirisala svježe, koristite eterična ulja. Nekoliko kapi na unutarnjoj strani role toaletnog papira spriječit će neugodne mirise.

Spriječite prašinu

Teško dostupni kutovi u kojima se tako voli nakupljati prašina postoje u svakoj kupaonici. Trik koji vam može pomoći da se te prašine riješite je korištenje omekšivača za rublje. Jednostavno nanesite malo na krpu i s njom prebrišite prašnjave površine. Tako će se smanjiti šansa za preveliko nakupljanje prašine.

Odaberite dobru zavjesu za tuš

Zavjesa za tuš je prva stvar koja upada u oči u kupaonici. Ako je bijela ili jednobojna, možete vidjeti svaku mrlju. Zato radije odaberite zanimljiv i lijep uzorak koji će se slagati s elementima kako bi kupaonici dali dinamičniji izgled. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini