SLAVI 25. GODIŠNJICU

MOTOVUN OFF ROAD: Dvodnevni program atraktivnih dnevnih i noćnih vožnji, blata i adrenalina

Novitet u programu je eno-gastro tour, od 60 kilometara dužine koja sudionike turističke vožnje s 50 off road vozila vodi makadamskim i šumskim putovima i asfaltiranim cestama

| Autor: Gordana ČALIĆ ŠVERKO
(Snimio David Matković)

(Snimio David Matković)


Nakon dvije godine stanke zbog pandemije koronavirusa, off road tradicija podno atraktivnog srednjovjekovnog istarskog gradića nastavlja se u velikom stilu jer Motovun Off Road ovog vikenda obilježava 25. godišnjicu postojanja kluba.

Koncert Night Expressa

Bogat dvodnevni program pun atraktivnih dnevnih i noćnih vožnji, blata, adrenalina i akcije zaokružiti će se nedjeljnim koncertom The Night Express banda u znak zahvale svim ljubiteljima off roada, prijateljima i sponzorima. Ulaz na koncert se ne naplaćuje.

Dobrodošli su svi ljubitelji terenaca i 4×4 vozila, uključujući i ATV-ove i UTV-ove, amateri, profesionalci, turisti, kao i gledatelji koji tradicionalno u velikom broju prate ove atraktivne vožnje.

Novitet u programu je eno-gastro tour, od 60 kilometara dužine koja sudionike turističke vožnje s pedeset off road vozila vodi makadamskim i šumskim putovima i asfaltiranim cestama. Obići će se tako neka od najljepših mjesta sjeverozapadne Istre, a ljubitelji off road vožnje i nadaleko poznate istarske enogastronomije moći će uživati u vožnji prekrasnim krajolicima i degustaciji tipičnih istarskih proizvoda i jela.

U nedjelju turistička vožnja

Subotnja vožnja uključuje obilazak Vižinade, Grožnjana, Oprtlja i Livada sa zaustavljanjima, a istarske delicije će se kušati u agroturizmu Tikel u Špinovcima i konobi Dorijana u Livadama. Start je u 11 sati, a povratak na poligon je planiran u 17 sati.

Uz eno-gastro tour, u subotnjem dijelu programa održavat će se hard i soft roadbook vožnje, tako da će nešto za sebe pronaći ljubitelji ekstremne off road vožnje, ali i brzinaca na motovunskom off road poligonu. Večernji sati rezervirani su za noćnu soft roadbook vožnju od 15 kilometara dužine.

Nedjeljni dio programa počinje turističkom vožnjom okolicom Motovuna, a u 14 sati na off road poligonu kreću brzinci, dok extreme vožnja na poligonu kreće u 15.30 sati. Podjela nagrada najuspješnijim sudionicima održati će se u 18.30 sati, a u 19 sati kreće zabava uz koncert The Night Express banda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini