U ROVINJU OD 2. DO 4. LISTOPADA

KRUGOVI KREATIVNE RAZMJENE: Radionice smijeha, plesa, joge, glazbe

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Radionica krugova

Radionica krugova


Program će se odvijati u Centru Mare i park šumi Zlatni rt - Punta Corrente, a radionice će voditi diplomirani odgajatelji, učitelji, terapeuti, šumski pedagozi, glazbenici, certificirani učitelji yoge i plesa

Novi ciklus Krugova kreativne razmjene održavati će se ponovno u Rovinju za vikend u razdoblju od 2. do 4. listopada. Program će se odvijati u Centru Mare i park šumi Zlatni rt - Punta Corrente, a radionice će voditi diplomirani odgajatelji, učitelji, terapeuti, šumski pedagozi, glazbenici, certificirani učitelji yoge i plesa.

Radionice za djecu

Radionice će biti otvorene i prilagođene vrtićkoj i školskoj djeci te njihovim roditeljima, mladima i svima koji se osjećaju biti dio ovog događaja. Ovo je događaj humanitarnog karaktera, a prikupljene će se donacije usmjeriti za ostvarivanje kreativnih i edukativnih radionica u prirodi za djecu, mlade i odrasle.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže još jednom kreativnom valu i istraživanju kroz različita zanimljiva područja te da se uključe u zajedničko stvaranje cijelog programa i prostora u kojem će boraviti.

Cijeli događaj vođen je i sponzoriran od strane Udruge Učiona tradicije i kreativnosti.

U petak će tako od 12 sati biti održan Krug ljubavi i dobrodošlice za djecu i odrasle Isidore Ralić i Bojane Petrić, a riječ je o promociji prirodne kozmetike "Iz divljine". Od 16.30 do 17.30 sati održat će se radionica radosti i smijeha za djecu i odrasle Valerije Fonzo.

U vremenu od 18 do 19 sati na redu je Glazbena radionica za djecu koju će voditi Vesna Kodžoman i Martina Kurelić, a od 20 do 21.30 sati Vesna Kodžoman vodit će zvučnu gong kupku.

Jamajkanski bubnjari

U subotu 3. listopada od 9 do 11 sati pod nazivom "Shakti dance" Žaleksandar Banić vodit će jogu plesa, dok će od 11 do 12.30 sati radionicu za djecu "priče iz šume" vodit će Ana Fornažar na lokacfiji Zlatni rt (Zvijezda cedrova). Od 12 do 14 sati pod nazivom "BeeMovement" održat će se takozvani Jezik duše, terapija pokretom i plesom Elene Brnjac.

Ženski krug pod vodstvom Isidore Ralić održat će se od 16 do 17.30 sati, a vokalna meditacija Polonne Oblak od 18 do 19.30 sati. Cacao drum healing ceremoniju vodit će Marko Borić i Jamajkanski bubnjari, a početak je zakazan za 20 sati te je predviđeno trajanje ceremonije tri sata.

U nedjelju od 8 do 10 sati Aleksandar Banić vodi BanChi movement, od 11 do 14 sati Indra Nessa vodi Ecstatic dance Croatia, dok će se od 16 do 19 sati održavati radionica intuitivnog pjevanja Polonne Oblak. Prije samog završetka trodnevne manifestacije, od 19.30 do 22 sata Valerija Fonzo vodi Joyful Tantric dances, a od 22 sata Isidora Ralić i Bojana Petrić Krug ljubavi i obilja.

Prijave su obavezne i traju do 30. rujna. Za sve dodatne informacije i prijave zainteresirani se mogu javiti putem maila krugovikreativnerazmjenecro@gmail.com, petricbojana11@gmail.com ili viber /sms- om na: 091/531-8693. za djecu sudjelovanje je besplatno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum