ZAR JE MOGUĆE?

Žena povjerovala prevarantu da nema za povratnu kartu iz svemira pa mu poslala ogromnu količinu novca kako bi se spustio na Zemlju

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto Pixabay)

Ilustracija (foto Pixabay)


Neimenovana 65-godišnja Japanka povjerovala je nekakvom prevarantu da nema za povratnu kartu iz svemira te mu je poslala više od 230 tisuća kuna kako bi se spustio na Zemlju i dospio u njezin zagrljaj, prenose upravo tamošnji mediji ovu nevjerojatnu priču.

Par se počeo dopisivati putem Instagrama 28. lipnja, a majstor je naivku elitne kategorije bez problema uspio uvjeriti da je ruski astronaut koji se nalazi na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Zatim je stao u njoj buditi emocije, izjavljivati joj ljubav, a kada se ona navukla na štos i silno obradovala njegovu obećanju da će doći u Japan i uzeti je za ženu, pojasnio joj je da ih od oltara dijeli omanje problemče, to što on nema za povratnu kartu.

Što će, zaljubljena žena počela mu je uplaćivati novac, ali da tu možda ipak nešto smrducka, palo joj je na pamet nakon što je izvršila petu uplatu unutar dvadesetak dana.

Tada se za pomoć obratila policiji i spoznala bolnu istinu, da se nema čemu nadati i da u svemiru ne postoji osoba koja jedva čeka da uskoči u raketu i zbog nje napustiti mikrogravitacijsko okruženje, prenosi Net.hr

Inače, kako to prenosi list Yomiuri, žrtva je pala na fotografije iz svemira koje je samoprozvani astronaut objavljivao na svom profilu, a dojmilo ju je i to što je iz prve znao imenovati svemirske agencije poput NASA-e i JAXA-e.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater