LOS ANGELES

Zahvaljujući Diane Warren, nakon bijega iz klaonice pomilovana krava

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Krava za kojom su tragali pošto je s četrdesetak svojih rođaka pobjegla iz klaonice, pronađena je u četvrtak, ali bit će pomilovana nakon intervencije slavne kantautorice Diane Warren. 

Stado krava je izazvalo kaos kad je u utorak navečer pobjeglo iz klaonice, a policajci su životinje pratili duž stambene četvrti na istoku Los Angelesa. 

Odbjegla stoka lutala je malim ulicama Pico Rivera, zaustavljala se na travnjacima kuća, ali su ih na kraju ulovili šerif Los Angelesa i policajci na konjima.

Kravu koja se opasno približila obitelji s malom djecom ubio je policajac, a 38 drugih vraćeno je tužnoj sudbini u klaonici.

Ali jedna od njih je nestala i u četvrtak rano ujutro pronašao ju je prolaznik nekoliko kilometara od klaonice. 

Jedan dužnosnik grada Pico Rivera objavio je u četvrtak da je kravi spašen život, zahvaljujući Diane Warren, kalifornijskoj kantautorici i autorici nekoliko međunarodnih hitova, filmske glazbe, dobitnici Grammyija, Emmyija i dva Zlatna globusa.

Warren i djelatnici mjesnih skloništa za životinje zauzeli su se za  oslobođenje životinje.

Grad Pico Rivera pregovara s vlasnicima klaonice o mogućnosti slanja svih odbjeglih krava u skloništa, precizirao je jedan gradski dužnosnik. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum