LAS VEGAS

Tom Cruise ekshibicijom predstavio nastavak filma 'Top Gun'

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Američki glumac Tom Cruise u četvrtak je snimljenom ekshibicijom predstavio dugo očekivani nastavak filma 'Top Gun' u Las Vegasu, balansirajući na krilu letećeg aviona.

Novi "Top Gun", koji prenosi priču o Mavericku i njegovim prijateljima pilotima borbenih aviona otprilike tri desetljeća nakon originalnog blockbustera, trebao je biti predstavljen 2020., ali je to više puta odgađano zbog pandemije covida-19.

Cruise, poznat po izvođenju mnogih vratolomija, predstavio je film videom iz Jžne Afrike na kojemu se vidi da je na krilu letećeg aviona.

"Hej svima. Volio bih da mogu biti tamo s vama. Žao mi je zbog dodatne buke", vikao je 59-godišnji Cruise zbog buke motora aviona i jakog vjetra.

"Kao što vidite, snimamo najnoviji nastavak Mission: Impossible."

"Tom sve radi punom brzinom cijelo vrijeme... i ne možete ga zaustaviti. On će to učiniti bez obzira na sve", našalio se producent Jerry Bruckheimer na konvenciji filmske industrije CinemaCon u Las Vegasu gdje je film predstavljen.

Iako su detalji filma pod embargom prije službene premijere filma na festivalu u Cannesu sljedećeg mjeseca, "Top Gun: Maverick" je odmah izazvao pohvale na društvenim mrežama novinara koji su prisustvovali Paramountovoj CinemaCon prezentaciji.

Kombinira adrenalinske akcijske sekvence uglavnom snimljene na pravim borbenim avionima američke mornarice s emocionalnim referencama na originalni film.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini