SAN FRANCISCO

Pop zvijezda Taylor Swift podržala Bidena na američkim izborima

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Pop zvijezda Taylor Swift podržala je demokrata Joea Bidena na nadolazećim američkim predsjedničkim izborima.

Biden, s Kamalom Harris kao kandidatkinjom za potpredsjednicu, pokušava smijeniti Donalda Trumpa na izborima 3. studenoga.

"Ponosno ću glasati za Joea Bidena i Kamalu Harris na ovogodišnjim predsjedničkim izborima. Pod njihovim vodstvom, vjerujem da Amerika ima šansu da počne toliko potreban proces iscjeljenja", rekla je Swift časopisu V Magazine.

"Promjenu koju najviše trebamo je da izaberemo predsjednika koji zna da ljudi drugačije boje kože zaslužuju da se osjećaju sigurno i predstavljeno, da žene zaslužuju pravo da same izaberu što će sa svojim tijelom i da LGBT zajednica zaslužuje da je se prizna i da se osjeća uključeno", dodala je.

"Svi zaslužuju vladu koja ozbiljno uzima globalne zdravstene rizike i na prvo mjesto stavlja živote ljudi. Jedini način da počnemo popravljati stvari je da izaberemo čelnike koji su spremni suočiti se s tim problemima i pronaći način da ih riješe", rekla je Swift.

Biden joj je odgovorio tvitom: "Taylor - Hvala ti za potporu i zbog toga što progovaraš u ovome ključnom trenutku u povijesti naše nacije".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini