SYDNEY

Pobjegnite od brexita i odmorite se, poručuje Australija

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Australija je pokrenula novu turističku kampanju u kojoj glavnu ulogu ima pjevačica Kylie Minogue sa svrhom da privuče britanske turiste umorne od brexita.

Trominutna reklama, koja je u Velikoj Britaniji premijerno prikazana uoči kraljičina božićnog obraćanja, počinje s formalno odjevenom Minogue očito u Sandringhamu, posjedu kraljice Elizabete, prije no što prizor nestane a pop pjevačica se pojavi na plaži istog imena u Australiji.

Australska kampanja vrijedna 10 milijuna dolara najveća je investicija na britanskom tržištu u više od deset godina.

"U doba nesigurnosti u Velikoj Britaniji, opušteni glazbeni tribute predstavlja simboličnu ruku prijateljstva iz Australije koja toplo proslavlja dugotrajne  i duboke veze između dviju zemalja", stoji u izjavi marketinške agencije.

Kampanja je tempirana u vrijeme kad se Britanci suočavaju sa zimskom hladnoćom, ali i u vrijeme kad australska turistička industrija važe potencijalne negativne učinke razarajućih požara koji su mjesecima bjesnili zemljom.

Neki internetski korisnici primjećuju nesklad između realnosti krize zbog požara i slika iz reklame na kojima se vidi plavo nebo.

Reklama - na kojoj se također vidi i svjetski teniski br.1 Ashleigh Barty, olimpijski plivač Ian Thorpe i bivši igrač kriketa Shane Warne - dio je trogodišnje globalne turističke kampanje vrijedne 38 milijuna dolara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater