PORUKA PLANETA?

Parlamentarni zbori održat će se na dan pomrčine Mjeseca. KOME ĆE SE 5. SRPNJA SMRKNUTI?

| Autor: Anđelka Subašić/www.andelkasubasic.com
(Davor KOVAČEVIĆ/Novi list/Ilustracija)

Kako je na izborni dan i retrogradni Merkur, za očekivati je više nekorektnosti i kršenja izbornih pravila, kašnjenje s rezultatima, a zatim u davanju mandata za sastavljanje vlade, jer nema glatke pobjede i potrebno je pronaći koalicijske partnere

Lunarna eklipsa, odnosno pomrčina mjeseca događa se upravo na dan izbora 5. srpnja 2020. Toga je dana puni mjesec u Jarcu i to je u horoskopu Hrvatske - narod, siromašniji dio stanovništva, zabrinut za svoju egzistenciju. Svakako su orijentirani na ekonomiju a manje na politiku, više radnički a manje građanski. Mjesec je u Jarcu spor, k tome je i Merkur usporen pa nije za očekivati da će ljudi rano ujutro ''veselo i svečano'' krenuti na glasačka mjesta.

Još u drevnim civilizacijama eklipsama odnosno pomrčinama i kometima kao neočekivanim i neredovitim fenomenima, pridavana su loša značenja poput smrti i katastrofa, rata i pomora ljudi, pandemija. Takav predznak im mnogi i danas pridaju. Ti nebeski fenomeni su vizualno impresivni, pa se uvijek astrolozi raspišu u svojim brojnim interpretacijama, koje sve redom imaju dramatičan ton.

Svake godine imamo dvije sezone eklipsi: solarne i lunarne. Lunarna eklipsa (pomrčina mjeseca) uvijek se događa u vrijeme punog mjeseca).


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini