SPLIT

Osobe s invaliditetom na Ultri tetovirali posjetitelje i oduševili maštom

| Autor: Hina
(Snimio Robert Pleško)

(Snimio Robert Pleško)


Osobe s invaliditetom su na štandu, na ovogodišnjoj Ultri u Splitu, izrađivale privremene tetovaže, oduševivši maštom posjetitelje koji su tražili tetoviranje ili 3D naljepnice te postere.

Najbolje su prolazile privremene tetovaže s natpisom "srcolomac/srcolomka" (heartbreaker) i? ??"neposlušna/neposlušan“ (troublemaker), izvijestili su iz integrativne radionice tvrtke Macan d.o.o., specijalizirane u tisku i koja zapošljava osobe s invaliditetom. 

Na štandu su, kažu, imali su puno posla i imali su najveću gužvu na Ultri, no svi su strpljivo čekali u redu svoju privremenu tetovažu.

Tetovaže su se mogle nositi sve dane Ultre, a izdržale su i do nekoliko tuširanja.

Voditelj projekta Filip Macan, iz integrativne radionice tvrtke, rekao je da su gužve na njihovom štandu počinjale od 23 sata i trajale sve do kraja partyja.

Inovacijama u dizajnu, u kreiranju i razvijanju novih dizajnerskih produkata, poslovnom prisnošću i toplinom, te primjerom potičemo lokalnu, ali i širu poslovnu zajednicu na zapošljavanje i integraciju osoba s invaliditetom.

Djelatnike integrativne radionice potičemo da se, unatoč određenim poteškoćama, razvijaju u području dizajna i tiska, dodao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of