WASHINGTON

Michelle Obama tijekom karantene čita priče za djecu na PBS-u

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Michelle Obama od idućeg će ponedjeljka u tv emisiji namijenjenoj djeci koja borave u karanteni čitati priče, objavila je na Twitteru bivša američka prva dama. 

Autorica autobiografije pod nazivom 'Becoming' (Moja priča), koja je postala bestseller, a početkom ove godine izdana je i u formi audio knjige, najavila je suradnju s tv-mrežom PBS Kids i izdavačkom kućom Penguin Random House. 

Od 20. travnja bivša će prva dama u emisiji "Ponedjeljkom s Michelle Obamom" čitati dijelove iz svojih omiljenih dječjih knjiga, objavio je na Twitteru PBS Kids.

Emisije će se svakog ponedjeljka u live streamu istodobno prenositi na Facebook stranici PBS Kids i na YouTubeu, a bit će dostupne i za gledanje na zahtjev na objema platformama odmah nakon emitiranja.

"Još kao djevojčica, voljela sam čitati naglas. Kad sam postala roditelj, otkrila sam veliku radost u dijeljenju čarolije pripovijedanja vlastitoj djeci, a potom, kao prva dama i svoj ostaloj djeci. Danas, kada je toliko obitelji pod golemim stresom, mogu reći da sam uzbuđena što ću djeci pružiti priliku da vježbaju čitati i čuju neke prekrasne priče. Za to će se vrijeme njihovi roditelji i skrbnici moći odmoriti ili posvetiti vlastitim aktivnostima", napisala je.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater