LOS ANGELES

Justin Bieber na Instagramu o borbi s lajmskom bolešću i mononukleozom

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Američki pjevač Justin Bieber (25) na svojem je Instagramu u srijedu objavio da mu je nedavno dijagnosticirana lajmska bolest, infekcija uzrokovana bakterijom Borreliom burgdoferi, koja se obično prenosi ugrizom inficiranog krpelja.    

"I premda su me mnogi ljudi kritizirali i stalno govorili da Justin Bieber izgleda 'užasno', da je na metadonu i slično, nisu shvatili da mi je nedavno dijagnosticirana borelioza ili lajmska bolest. Usto mi je dijagnosticiran težak slučaj mononukleoze, što je utjecalo na izgled moje kože, na moje moždane funkcije, na pad energije i općenito na zdravlje", napisao je Bieber.

"Bilo je to teških nekoliko godina, no uz pravu dijagnozu i terapiju bit ću dobro i vratit ću se bolji nego ranije", napisao je Bieber.

Dodao je da će o svojim zdravstvenim problemima govoriti u dokumentarnoj seriji o njegovom životu koju će činiti 10 epizoda. One će biti objavljene na YouTubeu od 27. siječnja.

Tijekom prošle godine Bieber je na Instagramu, na kojemu ima 124 milijuna sljedbenika, objavio niz postova o svojoj borbi s depresijom, o zloupotrebi droge, o tomu kako se nosi sa slavom te o zasluzi vjere i supruge Hailey Baldwin u ozdravljenju. 

U 2020. Bieber planira izdati svoj prvi album nakon nekoliko godina te krenuti na turneju po Sjevernoj Americi. Prošli je tjedan objavio singl "Yummy".

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini