ZAGREB

Festival Martinska u Šibeniku od 8. srpnja do 14. kolovoza

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


I ovog ljeta rt Martinska na šibenskom području postaje festivalska destinacija s dobrim glazbenim programom i jedinstvenom atmosferom od 8. srpnja do 14. kolovoza, na 4. ljetnom festivalu Martinska, najavili su u petak organizatori, Pozitivan ritam.

Lokaciju otvara Ši Gitarijada #2 8. - 9. srpnja. Zatim slijedi veliko slavlje - 20. Seasplash festival od 14. - 17. srpnja.

Novi festival Večeri dalmatinskog galeba by Slurp! održati će se 22. i 23. srpnja. Kanal fest #4 zauzima termine 29. i 30. srpnja.

S ulaskom u kolovoz očekuje najavljen je Membrain festival 4. - 8. kolovoza. Sezonu zatvara Blast fest, 12. - 14. kolovoza.

"Čarobni rt Martinska nalazi se na početku šibenskog kanala, a pruža sve ono što zamišljate od ljetnog festivala: more, predivnu prirodu, gustu borovu šumu, blizinu grada, a opet dovoljnu udaljenost, ponovno će biti spremna prihvatiti raznovrsnu publiku, domaću i stranu, na niz festivala različitih žanrova. Na ovoj jedinstvenoj festivalskoj lokaciji publika će ponovno moći uživati u dva mjeseca live nastupa, DJ setova, plesanja, kupanja, druženja, odmaranja, uživanja u rekreativnim i edukativnim aktivnostima i umjetnosti", navodi se u najavi festivala Martinska.

Više informacija o ljetnom festivalu Martinska može se naći na web stranicama Pozitivnog ritma.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater