LONDON

Britanska kraljevska obitelj putem Twittera Meghan uputila rođendansku čestitku

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Britanska kraljevska obitelj u utorak je putem Twittera uputila rođendansku čestitku Meghan, vojvotkinji od Sussexa i supruzi princa Harryja, iskazavši na taj način naklonost paru koji se sa sinom ranije ove godine preselio u Sjedinjene Države.

Na službenom Twitter računu Buckinghamske palače, na kojemu kraljevska obitelj redovito izvješćuje o aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih njezinih članova, objavljena je i zajednička fotografija kraljice i Meghan.

Snimljena je 2018. godine tijekom njihova prvog i jedinog zajedničkog službenog kraljevskog angažmana, kada su u lipnju posjetile Cheshire te ondje službeno otvorile Mersey Gateway Bridge i posjetile Chester's Storyhouse Theatre.

I Harryjev otac, princ Charles, kao i njegov stariji brat, princ William, porukom su Meghan uputili najljepše želje za njezin rođendan.

Meghan i Harry preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem početkom godine, nakon što su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, a odluka je uslijedila nakon nesuglasica s ostalim članovima obitelji i usred goleme medijske pozornosti koju su one privukle.

Harry (35) je priznao da su se on i William udaljili zbog međusobnih nesuglasica, a Meghan je objelodanila da se za vrijeme trudnoće osjećala nezaštićeno, jer je od kraljevske institucije očekivala da je zaštiti od priča objavljenih u medijima koje su tada naškodile njezinu mentalnom zdravlju. 

Prošli se mjesec par distancirao od biografije u kojoj stoji da je Harry mislio kako neki članovi njegove obitelji ne vole njegovu američku suprugu, bivšu glumicu.

Par se ogradio od knjige "Pronalazak slobode" Omida Scobieja i Carolyn Durand koja izlazi u kolovozu. Meghan i Harry su istaknuli da nisu dali nikakav intervju za biografiju te da ih nitko nije kontaktirao. 


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater