SUSJEDI NA RUBU ŽIVACA

Tjedan dana je ležao mrtav, a njegova supruga mislila da spava

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Da susjede nije uznemirio nesnosan smrad, tko zna koliko bi još dugo nesretni sedamdesetogodišnjak ležao mrtav u svom stanu u samom središtu Varšave, prenosi Net.hr.

Samo koji metar od svoje dvije godine starije supruge koja je, vjerovali ili ne, sve vrijeme mislila da spava!

Nesvakidašnju priču upravo je prenio poljski portal Super Express, čiji su novinari uspjeli nakratko porazgovarati s udovicom.

"Nisam znala da je umro. Popio je pivo i zaspao", kazala im je ta žena iz čijeg se stana, na veliku žalost ostalih stanara, i dalje šiti nesnosan smrad budući da u međuvremenu ništa nije očišćeno ili uklonjeno.

Osim, jasno, tijela nesretnog gospodina po kojeg su službe stigle 14. rujna.

Gospođa je tada privremeno smještena u hostel koji je unajmio Centar za socijalnu skrb, dok su vrata stana privremeno zapečaćena sve dok nije dovršena istraga, piše u nastavku taj portal.

Institut za sudsku medicinu u Varšavi potvrdio je nakon obdukcije da nije bilo mehaničkih ozljeda koje bi uzrokovale smrt, a policija ne zna što da čini s prigovorima nesretnih susjeda koji uporno zovu zbog smrada.

Kćeri te udovice nisu voljne pomoći, a liječnici tvrde da nemaju dovoljan dobar razlog da gospođu odvedu u psihijatrijsku bolnicu. Uprava zgrade ponudila je gospođi čišćenje stana i kupnju novog namještaja, ali još nije dogovoreno tko bi to platio.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum