NEW YORK

Kanye West i Kim Kardashian proslavili sinov rođendan

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kontroverzni i sve usamljeniji reper Kanye West i njegova bivša supruga, reality zvijezda, milijarderka i poduzetnica Kim Kardashian stavili su nakratko razmirice po strani kako bi zajednički proslavili sedmi rođendan njihova sina Sainta, objavio je TMZ.

Nije poznato jesu li rođendanskoj proslavi prisustvovali i članovi obitelji i rodbina Kardashian-Jenner.

Zabavu su bivši supružnici organizirali pošto su prošli tjedan postigli dogovor po kojem će reper, danas poznat po umjetničkom imenu "Ye", plaćati mjesečno izdržavanje za djecu u visini 200.000 dolara te da će oboje skrbiti za četvero svoje djece. 

Kim Kardashian, jedna od utemeljiteljica modne marke SKIMS, ranije je izjavila da će "uvijek biti zaštitnički nastrojena"  prema bivšem suprugu.

“Bez obzira što se događa, on je otac moje djece", rekla je-.

Reper koji kaže da pati od bipolarnog poremećaja i nedavno je natuknuo da će se možda kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Država 2024., navukao je na sebe novi val kritika izjavom da voli Hitlera i da su nacisti činili i dobre stvari te da on to mora javno reći jer mu je dosta etiketiranja.

Kanyeja Westa, koji je zaglibio u polemikama, zadnjih tjedana ostavljaju poslovni partneri s kojima je surađivao. Tako je Adidas prekinuo suradnju s njim krajem listopada zbog antisemitskih izjava. Leđa su mu okrenuli i modni lanac Gap te modna kuća Balenciaga.

Kardashian i Ye koji su se vjenčali 2014., a razišli početkom 2021., imaju još troje djece: devetogodišnju North, četverogodišnju Chicago i trogodišnjeg Psalma. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom