VELIKA ULAGANJA

ARENA KAŽELA CAMPSITE: 164 nove luksuzne mobilne kućice, dva nova bazena, recepcija, novi moderni barovi uz bazen…

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Kažela (Dejan ŠTIFANIĆ)

Uz obnovu Briona Arena Hospitality Group nastavlja s drugom fazom ulaganja u Arena Kažela Campsite u Medulinu, koja je započela u listopadu.

Prva faza investicije uključivala je 164 nove luksuzne mobilne kućice, dva nova bazena, recepciju, nove moderne barove uz bazen, kafe bar Illy i animacijski sadržaj. Druga faza investicija odnosi se na zamjenu mobilnih kućica, repozicioniranje parcela uz more koje će sadržavati potpunu izgradnju infrastrukture, obnovu javnih površina, restorana, bara i sportskog centra. Investicija će ovaj kamp pretvoriti u moderno kamping odmaralište s 4 zvjezdice, a po dovršetku biti će preimenovan u Arena Grand Kažela. Arena Kažela Campsite je najnagrađivaniji kamp u Grupi.

Nagrada najboljeg kampa u Hrvatskoj dodijeljena mu je od strane Hrvatskog kamping saveza i to sedam godina zaredom. Društvo također nastavlja s investicijskim ciklusom u turističko naselje Verudela Beach. Kao što je ranije najavljeno, nakon početne obnove prvih deset smještajnih jedinica prije ljetne sezone 2019. godine, u listopadu prošle godine započeti su građevinski radovi kojima će preostalih 146 jedinica turističkog naselja biti u potpunosti renovirano.

Nakon preuređenja Park Plaza Verudele Pula 2013. godine, Verudela Beach biti će drugo preuređeno, od ukupno četiri apartmanska naselja Arena Hospitality Grupe. Kompanija će isto tako repozicionirati restoran Yachtclub koji se nalazi na poluotoku Verudela, kao i zajedničke prostore i sobe u hotelu Park Plaza Histria.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater