U ČETVRTAK

IDA-in projekt za manje poduzetnike i obrtnike: BESPLATNI WEBINAR O DIGITALNOM MARKETINGU

| Autor: Duška PALIBRK
Ilustracija (Pixabay.com)

Ilustracija (Pixabay.com)


Istarska razvojna agencija IDA provodi projekt "UP SMART", u sklopu kojeg će se sutra, 21. svibnja, od 10 do 13 sati održati prva u nizu radionica, na temu "Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja".

Radionica će kao online webinar biti dostupna na Facebook stranici IDA-e te partnerskog obrta Markething. Radionica je prvenstveno namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima, besplatna je, uz neograničen broj sudionika, a voditelj je vlasnik Markethinga Miško Macolić Tomičić, stručnjak za digitalni marketing.

Projekt "UP SMART - Usluga poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva" provodi se do 1. studenog. Vrijednost je 750.000 kuna, pri čemu se 75 posto troškova sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Nakon ove, planira se serija raznih webinara, okruglih stolova i ostalih informativnih aktivnosti u čitavoj Istri. Neke od tema su branding, e-trgovina, umjetna inteligencija - AI, internet stvari - IoT, leadership, crowdfunding, prijenos poslovanja, lokalni, nacionalni i EU-natječaji, izvori financiranja, žensko poduzetništvo i drugo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater