Tromjesečna edukacija

EVO TKO SU DOBITNICI školarine za Akademiju digitalnih nomada koju im dodijeljuje Glas Istre


Karla Bonaca Burazor i Davor Miljavac dobitnici su besplatne školarine za Akademiju digitalnih nomada, edukaciju za programere, koju im dodjeljuje Glas Istre.

Za tromjesečnu edukaciju, koja u ponedjeljak starta u prostorima Coworkinga kluba Kotač u Rojcu, na našoj se nagradnoj igri javilo 68 zainteresiranih, a dobitnici su izvučeni nasumičnim odabirom putem Woorise sustava.

Akademija je namijenjena svima koji žele naučiti programirati "od nule", ali i onima koji žele unaprijediti svoje znanje iz tog područja, a naglasak će biti na razvoju mobilnih aplikacija. Organizator je Matej Šimunić, a kao mentori nastupaju Lea Barašin, Robert Kovačić i Goran Jularić.

Ponedjeljkom će se održavati predavanja u trajanju od sat i pol, a utorkom, srijedom i četvrtkom vježbe. Početnička grupa starta u ponedjeljak u 18 sati, a naprednija u 20 sati.

Inače, cijena edukacije iznosi 300 kuna mjesečno, a studenti i umirovljenici ostvaruju 20 posto popusta. Partneri Akademije su Istra IT Land i Coworking Kotač uz medijsko pokroviteljstvo Inspire Me portala.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater