NOVA TV

Zbog izvanrednih okolnosti ove nedjelje neće biti "Plesa sa zvijezdama". DONOSIMO DETALJE

| Autor: Glas Istre
(Foto: Press Nova TV)

(Foto: Press Nova TV)


Nova TV ove nedjelje neće prikazivati Ples sa zvijezdama, javljaju iz te televizijske kuće. Emisija koja se trebala emitirati u nedjelju odgođena je jer su neki kandidati i članovi produkcije pozitivni na koronu.

"Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo", kažu s Nove TV.

Umjesto popularnog showa ove nedjelje, 27. ožujka, Nova TV će emitirati obiteljski film "Kralj lavova", a potom film "Zvijezda je rođena". Sljedeća emisija showa Ples sa zvijezdama planirana je za nedjelju, 3. travnja.

Podsjetimo, u prošloj emisiji natjecanje su napustili Lucija Lugomer i Marko Šapina. Lugomer je druga zvijezda koja je napustila show, nakon što su gledatelji u prvom izbacivanju sezone najmanje glasova dodijelili Vlatki Pokos.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater