RUBY MAY

Sve postigla bujnim poprsjem: Od siromašne službenice i konobarice do uspješne influencerice

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Još jedna priča o uspjehu na društvenim mrežama stiže iz Australije, gdje je dojučerašnja službenica  Ruby May nedavno ostvarila milijun sljedbenika.

Ruby May radila je najprije u administraciji, popunjavala budžet radeći na momačkim večerima i noćnim klubovima, a onda je jednog dana odlučila dati otkaz i zarađivati preko interneta.

Bujna Ruby priča svoju priču o uspjehu i otkriva kako joj niti jedan posao nije donosio ovakvu zaradu kao što joj donosi posao na internetu. 

Priznala je da ovim poslom zaradi i do 40 tisuća kuna tjedno. U potrazi za boljim životom Ruby je kao 18-godišnjakinja preselila iz Velike Britanije u Australiju. Ljepotica je promijenila nekoliko poslova, ali niti od jednog nije mogla dobro živjeti.

foto: Instagram

Najprije je radila u tvrtki koja je održavala čistoću, a nakon toga je konobarila u donjem rublju u jednom klubu.

Nakon svih iskustava Ruby je odlučila prebaciti se na društvene mreže i izložiti svoje bujno poprsje kako bi si osigurala sredstva za život. Bio je to veliki rizik, ali vrijedna Ruby stalnim objavama svojih izazovnih fotografija u kratkom je vremenu sakupila brojne sljedbenike.20191224_133436

Pred nekoliko tjedana prešla je magičnu brojku od "milijun obožavatelja" što je influencerica oblježila i slavljeničkim videom predstavljajući svim sljedbenicima kako to izgleda kad ona radi slavljeničku tortu.

https://www.instagram.com/p/B4ftQ0shzC8/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini