NEMA SIMPTOME

SEVERINA IMA KORONAVIRUS: Vijest da je pozitivna na COVID-19 objavila je putem društvenih mreža

| Autor: Glas Istre
Severina (Foto Instagram)

Severina je putem društvenih mreža objavila da je pozitivna na koronavirus. 

U objavi je napisala kako nema nikakve simptome te da je na koronu testiran i njen sin Aleksandar koji je dobio negativan rezultat. Sina je predala ocu da s njim provede samoizolaciju, piše Index.hr.

"Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan.

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Kako bismo zajednicˇki zasˇtitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon sˇto je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zarazˇena 'partijajuc´i po Dalmaciji s djetetom'.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Buduc´i je ta osoba jucˇer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja isˇli na ponovno testiranje, jer je nasˇ prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrzˇe od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmisˇljenih informacija", poručila je Severina. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater