NAJNOVIJENINA MATOŠOVIĆ

Puljanka je finalistica za Miss Istre i Kraljicu Jadrana, a sanja o karijeri u svijetu mode i glume

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Dejan ŠTIFANIĆ

Nedavno sam nagrađena i za najbolju interpretaciju modne kreacije na reviji kod hotela Histria. Bilo mi je zanimljivo glumiti u "Pričama s fažanske rive", a surađivala sam i s glumicama kao što su Monika Mihajlović i Katarina Baban, veli Nina

Nina Matošović dvadesetogodišnja je Puljanka koja nakon što je dva puta bila finalistica za Miss Istre te nedavno u finalu za Kraljicu Jadrana, sanja o karijeri u svijetu manekenstva, mode i glume.

- Završila sam srednju školu za frizera, potom sam završila i četvrti stupanj ekonomske škole te tečaj za bolničarku, a zaposlena sam u Obiteljskom domu koji vode moji roditelji. Za Miss Istre me prvi put prijavila nona s mamine strane, koja je u mladosti u Slavoniji bila misica. Potom sam drugi put putem agencije Tijara pozvana da se javim za Kraljicu Jadrana. Bilo je to prekrasno iskustvo, doći do finala. Ta tri dana su bila jako naporna, ali sam upoznala puno ljudi, bilo je poučno, kreativno. Valjda sam genetski predodređena za takav posao. Išla sam na ples, zbor, puno aktivnosti, surađivala s Teatrom Naranča, Dramskim studijem Istarskog narodnog kazališta, glumila u raznim ambijentalnim predstavama u Puli i okolici, a radila sam nešto malo i kao voditeljica. Nedavno sam nagrađena i za najbolju interpretaciju modne kreacije na reviji kod hotela Histria. Bilo mi je zanimljivo glumiti u "Pričama s fažanske rive", a surađivala sam i s glumicama kao što su Monika Mihajlović i Katarina Baban, ističe Nina Matošović.

Ističe da uz dobru volju i trud želi realizirati međunarodnu karijeru u svijetu mode i glume, te po mogućnosti glumiti u nekoj sapunici ili tv-seriji. Veli i da piše pjesme za Ivanu Selakov koja joj je više od uzora, gotovo poput sestre.

- Volim osjetiti ritam glazbe, kada izađem toliko plešem, a glas me jednostavno ponese. Puna sam energije, a više volim balade nego brze pjesme. Ivana Selakov najbolje je otkrila moj potencijal, što sve mogu napraviti i postići, zaključuje Nina uz misao da treba uvijek slijediti srce i slušati instinkt.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam