NAJNOVIJEKARLIE KLOSS

Poznata manekenka odustala od Victoria's Secreta: "Sada prepoznajem moć vlastitog glasa"

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Njezina odluka o napuštanju brenda je lekcija i svjedočenje o tome koliko je daleko došla u karijeri

Poznata manekenka Karlie Kloss (26)  godinama je bila model brojnim kolekcijama iz asortimana Victoria's Secreta. 2015. godine je odlučila prestati pozirati u donjem rublju, prenosi E!Online. 

U to vrijeme nije objasnila što je dovelo do takve odluke, ali sada se ova voditeljica emisije "Project Runway" odlučila povjeriti Vogueu. Za modni je časopis ova manekenka, model, studentica i poduzetnica, objasnila što ju je inspiriralo da "odšeta" od popularne kompanije. 

"Prestala sam raditi s Victoria's Secretom jer nisam osjećala da ta slika doista predstavlja mene, niti poruku koju želim poslati mladim ženama diljem svijeta oko toga što znači biti prekrasan", rekla je Kloss. 

Kloss je trenutno na njujorškom fakultetu, gdje studira feminističke studije.

"Mislim da je to bio ključni trenutak u koračanju prema vlastitoj moći kao feministkinje. Da sam u mogućnosti donijeti vlastite izbore i vlastitu naraciju, bilo kroz tvrtke s kojima sam odlučila raditi, bilo kroz sliku koju sam izložila svijetu ", objašnjava Kloss.

Njezina odluka o napuštanju brenda je lekcija i svjedočenje o tome koliko je daleko došla u karijeri. Kaže da se ranije bojala hoće li propustiti posao ili poziciju, ako bi odbila nešto napraviti. Poduzetnica sada tvrdi da je odbijanje poslova na kraju imalo suprotan efekt od onog kojeg se pribojavala. 

"Ako ništa, što više vježbam moć svoga glasa, više me poštuju. I više poštujem samu sebe. Jedino što sada imam samopouzdanje da stojim uzdignute glave - i prepoznajem moć vlastitog glasa", zaključuje Kloss.

Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam