UMJETNE TREPAVICE

Efekt Kardashianki ubija prodaju maskare: Otkriveno i zašto

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Prodaju maskare su potukle umjetne trepavice.

Umjetne trepavice ruše prodaju maskare jer se žene sve više okreću stalnim opcijama umjesto klasičnoj maskari. Stručnjaci kažu da je promjena nastala zbog toga što su umjetne trepavice postale pristupačne i vidljive na očima Kardashianki, prenosi New York Post.

"Kim je jedna od najvećih influencerica za ljepotu na svijetu. Jedna je od ljudi na koje se žene najviše ugledaju te uzimaju inspiraciju", kazao je njezin stručnjak za make-up, Mario Dedivanović.

Dedivanović ima 7.4 milijuna pratitelja na Instagramu i potvrđuje da na Kim redovito koristi lažne trepavice iako ostaje obožavatelj maskare.

Nedavne kozmetičke linije slavnih osoba, uključujući Kylie Jenner, Rihannu i Lady Gagu, plasirane su bez maskare u ponudi. Prodaja umjetnih trepavica porasla je za 82 posto od 2016. godine, s 313 milijuna dolara godišnje prodaje. Prodaja maskare je s druge strane, pala za sedam posto.

"Trošak je stotinjak dolara, a i održavanje je investicija. Mogu trajati od četiri do šest tjedana. S njima možete plivati, vježbati jogu i ići na plažu bez brige, za razliku od maskare koja se može razliti niz lice. Njihova pogodnost se ne može osporiti", kazao je vizažist zvijezdi Randall Mahnke-Tang.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of